Sträck på dig

Vet du, det är aldrig försent att förverkliga drömmar eller göra det du alltid velat och knappt vågat drömma om.

Steget dit är så mycket kortare än vad du anar. Och du vad är verkligen det allra värsta som kan hända om du testar att kliva i den riktningen du helst vill gå?

Livet är en fantastisk resa, ibland som en berg- och dalbana och det är bra att påminna sig själv om att det alltid kommer en ljusare dag när det är lite moln framme.

Det är du, och bara du som skriver din saga. Och det är aldrig för sent att ändra den.

Du, så som du är, är otrolig. Alla människor har sitter med någon egenskap som är unik, välj att se dina styrkor och definiera dem. Hjälp din omgivning att se sina styrkor genom att boosta dem istället för deras svagheter.

Livet är så mycket härligare när vi tar in armbågarna och istället ger varann en klapp på axeln.

Så sträck på dig lite extra idag. Stråla från insidan. Möt omgivningen med ett leende och du kommer få så mycket energi tillbaka. Våga andas ut när du står vi röd gubbe istället för att titta på klockan.

Du lever nu. Fånga varje sekund men bli inte stressad av de sekunder som passerat, du har levt då med.

Vad drömmer du om, berätta! 

[insert]

[/insert]

4 Comments

 1. Pernille 18 augusti, 2014at15:27

  Jag har i några år drömt om att kunna hjälpa folk till förändring i livet – efter att träningen var min räddningsplanka ur utbrändheten. Sedan insåg jag att inget kommer hända om inte JAG försöker göra min dröm till verklighet. Det har börjat så smått med en instruktörsutbildning och några instruktörstimmar varje månad plus en ideell löpgrupp. Nu i höst tar jag större steg med en löptränarutbildning och en PT-utbildning (tack Skatteverket för återbäringen som sponsrar en halv pt-utbildning). Det ska bli sååå spännande att se hur långt det bär!

 2. Kari - långlöpare och (snart) kanalsimmare 18 augusti, 2014at18:37

  För ett tag sedan fick jag ett negativt besked om ett jobb jag jättegärna ville ha. I Kina, helt i linje med min utbildning. Ett jobb jag kämpat för i flera år för att bli kvalificerad för. Istället för att bryta ihop (eller snarare när jag brutit ihop färdigt) skrev jag en lista på saker man bara kan göra när man inte bor i Kina. Jag kom inte in på STFs stugvärdsutbildning (den här gången), jag har ätit jättemycket choklad och jag har framför alllt lyckats kvala in i ett stafettlag som skall simma över Engelska kanalen nästa sommar. Det blev inte Kina men det blev ganska bra ändå!

 3. Användarens profilbild jessica 18 augusti, 2014at22:52

  Pernille och Kari – blir så glad av att ni vågar satsa på er själva – vet ni. Det är liksom halva resa, det jobbiga är gjort – nu kommer ni flyga, jag lovar.

 4. Dessan 20 augusti, 2014at07:36

  Jag vill bli mitt bästa jag, eller det jag som är bäst för mig. Jag fick igår diagnosen bdd (body dysmorphic disorder) har så länge levt med min kropps & utseende fixering, så på ett sätt känns det så skönt att nu äntligen fick jag ett kvitto på att någonting faktiskt inte riktigt står rätt till med mitt tänkande om mig själv. Det är inte bara jag som är fåfäng, & ska “skärpa” till mig. & det mest fantastiska med det är att det går att göra någonting åt det! Så det är vad jag ska syssla med den närmsta tiden, bli det jag som är bäst för mig :-)

  Tack så jättemycket mycket för en fantastisk inspirerande blogg!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *