Strongher

Jag är så himla stolt över alla fantastiska tjejer (och killar) som är med i She Rides. Det är gåshud om och om igen. Ni vet när man känner att man är delaktig i något större, något som gör skillnad – ett ställe där drömmar förverkligas, leende sprider sig och vänskap etableras. Jag startade She Rides, just för det. Och därför är jag så himla extra extra glad att vara en av Stronghers ambassadörer. Samma mål, samma drömmar och samma driv – och större. She Rides blir tillsammans med Strongher ännu härligare.

Visst är det coolt att vi kan hjälpas åt att få fler tjejer att börja cykla, du och jag.

Bilden nedan är från Vätternrundan.  På väg ut ur Jönköping där det var extra stökigt med halka, massa cyklister. Vår SUB-grupp splittrades där en kort stund och jag lekte vallhund upp och ned för den där backen som börjar på B och vars namn jag verkligen inte kommer på. Vi fick ihop hela klungan till slut. Tog oss mot vårt första depåstopp. efter en ryckig första körning ned till Jönköping så  pratade vi just där om att man inte är stark ensam – utan starkare tillsammans. Vi vände det där och då – och tog oss i mål. Gladare och starkare. Det är precis det där det handlar om.

 

vr2016

 

 

6 Comments

 1. Uppochhoppa 30 juni, 2016at05:34

  Roligt, härligt, välförtjänt!

 2. Elna 30 juni, 2016at07:39

  Bankerydsbackarna! Grattis, vilken grym grej. Hade inte koll på att Strongher fanns, nu har jag läst på, så fint och bra!

 3. Amira 30 juni, 2016at16:41

  Grymma, starka, bästa Du, vad roligt med Strongher + She Rides. Låter som en given kombo :) Så glad över allt jag fått uppleva med She Rides och framtiden ser verkligen bra härlig ut : ) Vättern gjorde vi galet bra tillsammans! <3

 4. jonas l 30 juni, 2016at21:30

  Kul :) Får gärna mäkla fred mellan mig och Manon Carpenter då ;)

 5. Maria 1 juli, 2016at10:27

  Kan inte tänka mig en bättre ambassadör ✨

 6. Pingback:Strongher - Elna Dahlstrand

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *