Fortfarande molande, malande, påtaglig och fullkomligt obekvämt behaglig träningsvärk lite varstans i kroppen. Dock fortfarande mest i rumpan… och axlarna.. och…

Definitivt gjorde måndagens och tisdagens monster klasser med grymma deltagare sitt för att spä på den påtagliga värken från Super Saturday.

Nyss hemkommen från en supermysig middag med Sofia på Italiano sidanom World Class Nybroplan på Nybrogatan. Vi slank in dit efter min 90 min klass idag och en snabbvisit i bastun (alla som känner mig vet att värme inte riktigt är min grej).

Idag rockade Suzzie på cykeln tillsammans med Maria, Carina, Pablo, Sofia och  Christoffer (som äntligen var tillbaka, saknat dig vännen) samt några fantastiska deltagare till. Tack för en grym klass. D och allla andra, vi saknade er. Vi ses på fredag hoppas jag!

Imorgon torsdag kör jag och finaste Östman BB 46 på Nybroplan. Be there.

Uppvärmningslåten & solhälsningslåten nedan.

Idag fyller min trogan följeslagare genom livet, i vått och torrt, 10 år. Min fina buse, Zorro.

Han e min superhjälte, min stora kärlek och bästa vän. Han finns där. Alltid.

Zorro, tack för 10 år, jag hoppas på många till. Du är den som ger mig luft under vingarna svåra dagar.

IMG_0697


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center