Baby I am coming to town

Vi gav upp vädret i Åre och sitter i bilen på väg hem. Jag har dock sett att snön och kylan kommer tillbaka i nästa vecka. När vi svängde ut i från Åre så var det barmark och hade börjat snöa lite lätt. Hoppas innerligt att jag lyckas samla på mig fler åk framöver.

Jag fick till 2 bra trainerpass och såg för första gången film samtidigt som jag låg och tuggade intervaller runt tröskeln. Gone Girl bla som var helt ok och påminner rysligt om en annan film jag sett men inte kommer på.

Igår var vi på Supper i Åre och åt med hela gänget. Älskar mat som man delar och plockar av. Det blir så mycket bättre när man få flera olika rätter och smaker tycker jag. Åsa och Sara gillade vårrullarna bäst – jag kunde inte smaka dem pga min glutenintolerans – men tyckte nog att tacosen (som jag fick i salladsblad) med rödräka och fläsksida var magiskt bra. Pilgrimsmusslan gick inte i heller av för hackor. Jag älskar service som är genuin. Alltså där man är självmant intresserad av att gästerna har det bra och inte påklistrad. Supper kammade hem 5 tacos av 5 igår.

Vi tog en snabb sväng upp till Granen innan vi vek av hemåt för att rasta valp och Rambo.

[insert]supper åre[/insert]

3 Comments

  1. Veronica Eade 2 januari, 2015at16:48

    Basic instinct tänkte jag på när vi såg Gone Girl. Jag tyckte tyvärr att den var förutsägbar, men det KAN vara ett uttryck för min sjuka fantasi!

  2. Användarens profilbild jessica 3 januari, 2015at13:15

    Ja – men Basic Instict är det ju! Jo den var galet förutsägbar. Såg “The Judge” idag och den var väldans bra.

  3. Veronica Eade 3 januari, 2015at17:29

    Haha, jag somnade när älsklingen ville se The Judge. Jag vet inte ens vad den handlar om, så lite såg jag. Får kanske prova en gång till … *s*

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *