Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Baby I am coming to town

Senast uppdaterad:

Vi gav upp vädret i Åre och sitter i bilen på väg hem. Jag har dock sett att snön och kylan kommer tillbaka i nästa vecka. När vi svängde ut i från Åre så var det barmark och hade börjat snöa lite lätt. Hoppas innerligt att jag lyckas samla på mig fler åk framöver.

Jag fick till 2 bra trainerpass och såg för första gången film samtidigt som jag låg och tuggade intervaller runt tröskeln. Gone Girl bla som var helt ok och påminner rysligt om en annan film jag sett men inte kommer på.

Igår var vi på Supper i Åre och åt med hela gänget. Älskar mat som man delar och plockar av. Det blir så mycket bättre när man få flera olika rätter och smaker tycker jag. Åsa och Sara gillade vårrullarna bäst – jag kunde inte smaka dem pga min glutenintolerans – men tyckte nog att tacosen (som jag fick i salladsblad) med rödräka och fläsksida var magiskt bra. Pilgrimsmusslan gick inte i heller av för hackor. Jag älskar service som är genuin. Alltså där man är självmant intresserad av att gästerna har det bra och inte påklistrad. Supper kammade hem 5 tacos av 5 igår.

Vi tog en snabb sväng upp till Granen innan vi vek av hemåt för att rasta valp och Rambo.

[insert]supper åre[/insert]

0
Föregående
Här och nu

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.