1. Vad är du rädd för?

Jag är nog rädd för att inte hinna göra allt jag vill innan jag dör. Jag är livrädd att förlora mina livskamarater Zorro & Rambo. Jag önskar att de kommer leva för evigt. Jag är också rädd för velour och sammetstyg. Hatar känslan av tyget mot min hud. Jag är också rädd att jag inte är tydlig nog mot människor jag älskar att jag älskar dem, som mamma och pappa.

2. Vad ville du bli när du var liten?

När jag var liten ville jag blir läkare. Eller snorrik. Helst både och.

3. Vad vill du bli när du blir stor?

Lycklig. Så jäkla klyschigt – men jag vill vara i ett tillstånd där jag är nöjd.

4. Har du någon förebild – vem?

Jag har massor av förebilder. Alla mina deltagare på mina klasser. Alla mina vänner. Mamma och pappa. Min sambo Jaime. Alla människor som berikar mitt liv är också mina förebilder eftersom de bidrar med egenskaper jag värdesätter. När jag växte upp var Gunde Svan min förebild. *haha*

5. Vad tycker jag om mitt Nike+ Fuel Band?

Jag älskar det – mest för att det är riktigt snyggt. Är man inte så aktiv är det en bra reminder att hålla igång. Gillar man och blir motiverad av att samla poäng etc så är det en bra grej – dock inte alltid rättvis. Tex så får du inte så många fuel om du cyklar.

6. Sen har jag missat hur gammal (ung) du är?

Jag är född 20 nov 1978

7. Har du “alltid” tränat mycket?

Ja – faktiskt. Det har varit massor av ridning, simning, löpning och thaiboxning innan jag landade med allt jag gör idag.

8. Hur tycker du en riktig vän ska vara?

En vän ska vara lika självklar som kärleken från en hund. Alltid finnas där oavsett om man hörs varje dag eller en gång i halvåret. Det ska aldrig vara ett frågetecken om lojalitet eller förtroende.

9. Vad får dig att vara så glad hela tiden?

Det låter så klyschigt – men jag väljer medvetet bort situationer och omständigheter som dränerar mig på energi (visst finns de ibland men jag försöker alltid känna efter i magen när jag tackar ja till saker). Mina vänner är fantastiska och jag väljer att ha folk i min omgivning som jag litar på.

10. Vilken är din genomtiderna favorit film?

Oj vad svårt! Jag älskar Rocky (ffa 4:an). Pappa lät mig titta på dem när jag växte upp. Annars är Forrest Gump otrolig.

11.Hur ser en “vanlig”vecka ut (klasser, jobb och egenträning)?

I höst kommer jag köra 2 cykelklasser på måndagar, en cykel och en hotmojo på tisdagar, en cykel samt Nike+ RUN Club på onsdagar och en yoga på fredagar. Utöver det kommer jag köra 2 träningspass med PT i veckan och få in löpning, egen yoga samt en ganska hård satsning på mtb.När jag undervisar yoga är jag inte speciellt aktiv själv.

Låter det mycket? Jag har alltid utrymme för hela rena vilodagar. Sedan tillåter mitt jobb med socialmedier att chilla under tiden jag jobbar – dvs jag har möjlighet att träna så här mycket i och med mitt jobb.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center