svettig, febrig, resorb, fuktigt & ofräsch… är det så här det är att vara i klimakteriet?

… jag hade sett så framemot att köra dagens 90 min klass på Nybro. Men jag föll pladask ner i sjuksängen och har legat utslagen i hög feber heeela dagen. Försökte in i det sista hålla hoppet uppe om att jag skulle kunna ta mitt makabra arsle till spinningcykeln… men tvingades inse faktum, efter en febertopp vid 1500… att det inte fanns en suck i världen att jag skulle kunna göra det och komma ut levande. Så min vapendragare och grymma kollega Patrik, hoppade in som räddare i nöden. Jag surade hemma i soffan, shiit vad jag var laddad för att köra med er idag… svor lite och fördömde mitt sjukdomstillstånd. Jag är på benen igen snart, jag looovar!

IMG_0411

Dagens kosthållning har bestått av resorb, treo, mangosorbé, alvedon, resorb, ipren, ngr skedar thaisoppa, pepsi max och vatten. Toppade med en final ikväll när febrn gick ned och åt en slabbig pizza från Primo Ciao Ciao.. som skulle ha innefattat pilgrimsmussla… vilket de uppenbarligen glömt, likaså musslor. Hittade också ett svart hårstrå i salladen. Allting resulterade i att jag slängde hälften och nte orkade klaga pga av febern. Men jag har aldrig blivit nöjd när vi hämtat mat ifrån Ciao Ciao på Scheelegatan. Tråkigt, men sant.

Nåja, i sedvanlig, något tilltufsad wonderwoman stil med murrande mage, rundar jag av kvällen med att vara fullständigt övertygad om att jag e frisk i morgon och att U2 konserten är utom fara. Så det så.

3 Comments

 1. Sofia 29 juli, 2009at22:11

  Pizzan på Primo på Bondegatan, Söder, är bäst.
  Såklart ;)
  Pusss och krya på sig!

 2. Användarens profilbild jessica 29 juli, 2009at22:15

  tack gumman för stödet med sorbé & pepsi idag. Cindy i morgon… det e jag värd! ;)

 3. Sofia 30 juli, 2009at11:25

  Anytime gumman :)
  Cindy it is!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *