Helgen bara flög förbi.
Jag lyckades trycka in sjukt mycket och hann mer eller mindre inte andas där emellan.
Jobb varvat med balsam för själen.

I fredags möttes några supersköna damer upp (samt en herre, som tillhör en av damerna) för en AW på Nordic Light.

Sjukt härligt och blev ännu härligare när bästa Larsson dök upp.

Dagen efter var det dags att klättra upp på Body Bikes som inte riktigt är mina favoriter… men det fungerar. Jag anlände i taxi till Sportlife efter det att min ena vovve fullständigt kaskadspytt över hela lägenheten, vilket ledde till att jag blev smärre försenad och sjukt stressad.

Tobbe, som var med på min klass på Nike, samt Jim körde en team och en best of RPM klass. Jag tycker alltid att det är lika kul och inspirerande att gå för andra instruktörer och kan alltid ta med mig något därifrån. Så tack killar för inspiration.

Killarna leverade en klockren klass i “Les Mills anda” och efter RPMs riktlinjer. RPM för mig är inte en klockren cykelklass samtidigt så tycker jag att allt som får människor att röra på sig och ha kul, främjar ett super viktigt syfte. RPM är publikfriande och lättillgänligt och som alla Les Mills koncept utvecklas instruktören i sin roll något enormt. Sedan kan jag ställa mig frågande till att man ska skicka upp deltagarna på mjölksyratröskel efter en relativt kort uppvärmning. Att man har vilande faser stående etc. Dock så länge Svensson tränar och tycker det är kul så är det bättre än att de väljer att stanna hemma i soffan. på klassen var också Martina som jag träffade för första gången men inte sista. Grymt energifylld och sjukt stark tjej.

Tack Jim & Tobbe för att jag fick komma och gästa på klassen och tack för er underbara energi och varma leende.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center