Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Tack bästa GBG

Senast uppdaterad:

Igår morse klockan 03.15 ringde klockan. Jag och Jaime gick upp, satte oss i bilen och åkte till Göteborg för att presentera på Nordic Wellness inspirationsdag. Varsin klass och för första gången i historien teamade vi också en klass.

Jag är super glad att ni var så dedikerade och nyfikna. Grymma deltagare och fantastisk energi. Tack. Jag hade uppenbart, enligt Instagram, ett balett/cykeltema under dagen.

Vi packade in oss i bilen igen efter sista klassen där strömmen gick 5 gånger, och körde tillbaka till busarna och Sthlm. Lagom mosiga idag.

0
  1. Tack bästa Jessica för ditt asgrymma pass! Finns ingen som lyckas balansera teori, musik och underbara svettiga intervaller så väl som du :D

  2. Hade som sagt sett fram emot detta länge och blev verkligen inte besviken. Det känns som om mjölksyran inte riktigt lämnat benen ännu… :-)

  3. Det är vi som ska tacka! Jag är övertygad om att jag talar för samtliga deltagare på såväl ditt som ditt & Jaimes pass – ni är fantastiska! Inte ens ett gäng strömavbrott kunde ta ner energinivån i den salen, det var tydligt. Hoppas snart att jag får tillfälle att se dig på en instruktörscykel igen!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Föregående
Blomkålspesto

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.