Tack bästa GBG

Igår morse klockan 03.15 ringde klockan. Jag och Jaime gick upp, satte oss i bilen och åkte till Göteborg för att presentera på Nordic Wellness inspirationsdag. Varsin klass och för första gången i historien teamade vi också en klass.

Jag är super glad att ni var så dedikerade och nyfikna. Grymma deltagare och fantastisk energi. Tack. Jag hade uppenbart, enligt Instagram, ett balett/cykeltema under dagen.

Vi packade in oss i bilen igen efter sista klassen där strömmen gick 5 gånger, och körde tillbaka till busarna och Sthlm. Lagom mosiga idag.

6 Comments

 1. Johan 7 april, 2013at11:44

  Tack bästa Jessica för ditt asgrymma pass! Finns ingen som lyckas balansera teori, musik och underbara svettiga intervaller så väl som du :D

 2. annelie 7 april, 2013at11:59

  Snygg jacka! :)

 3. Användarens profilbild jessica 7 april, 2013at12:00

  Visst är den Annelie. Löparjacka – Nike. :)

  Johan – underbara ord. Tack från hela mitt hjärta.

 4. Jenny 7 april, 2013at13:55

  Hade som sagt sett fram emot detta länge och blev verkligen inte besviken. Det känns som om mjölksyran inte riktigt lämnat benen ännu… :-)

 5. Användarens profilbild jessica 7 april, 2013at13:55

  Blir så glad Jenny. Var snäll till kroppen idag.
  KRAM
  J

 6. Hanna 7 april, 2013at20:58

  Det är vi som ska tacka! Jag är övertygad om att jag talar för samtliga deltagare på såväl ditt som ditt & Jaimes pass – ni är fantastiska! Inte ens ett gäng strömavbrott kunde ta ner energinivån i den salen, det var tydligt. Hoppas snart att jag får tillfälle att se dig på en instruktörscykel igen!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *