Jag har summerat 2018 för Team She Rides powered by Scott i en presentation till våra sponsorer, för att skicka och tacka alla som gett oss stöd genom året.  När jag sitter och bläddrar igenom alla bilder och sätter ord på vissa av dem – så blir jag så himla varm. Tacksam. Tjejer vi gjorde det. 

Min säsong var inte alls så som jag räknat med – det blir väl sällan så, men man växer av utmaningar och vad jag behöver göra för 2019 är kristallklart. Och det känns skönt att jag i oturen med krascher ändå haft tur i oturen och att jag nu vet varför jag tex haft andnöd och att jag med tanke på det och lite frakturer, ändå lyckades sätta en ok prestation på SM och Cykelvasan, som nog får räknas som de stora målen i år. 

Vi var sex tjejer i laget 2018 och varenda en av dem förtjänar massa lovord och kärlek. Jag är tacksam över resan vi påbörjat ihop och jag längtar efter 2019. Det kommer hända mer saker för teamet då. 

Nedan finns året i bilder. Jag säger med dem STORT TACK till alla som hejat på oss, fortsätter heja, stöttat och hjälpt oss längs vägen. Och väldigt stort tack till alla våra sponsorer – vi är på alla sätt stolta att representera er. Nu växlar vi upp lite till. 

1 Comment

  1. Vibeke 12 oktober, 2018at08:11

    Fantastiske bilder gjennom året :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *