Tack Sisjön!

En summering av en helt underbar helg kommer om någon timme, men först så måste jag tacka helt underbara Elexia (forna Gymnasium) ute i Sisjön för deras alltid lika grymma bemötande både hos personalen och hos medlemmarna. Vill också tacka min parryttare Magnus för att han är en sådan trygg , proffsig och talangfull andra hälft på scen. Efter en hel helg med underbara klot blåste jag ut det sista av energi i kroppen tillsammans med ovanstående.

Tusen tack ni två tjejer (som jag tyvärr aldrig tog namnet på) som kom fram och sa att ni följde mig här. Jag blev superglad hela vägen in i hjärtat. Hoppas att jag får se er igen och tack för att ni bidrog med så mycket energi på klassen.

På vägen från Sisjön in mot centralen tog vi, förstås, en taxi. Resan visade bli sig en extra “knorr” på helgen. Vi hamnade nämligen i en karaoketaxi… filmen nedan säger allt.

5 Comments

 1. emilforss.se 23 januari, 2011at21:32

  Här i Göteborg är vi trevliga och goa :) SYND att jag missad er klass, men jag fick vara med om mycket roligt på annat håll. Ses snart!

 2. soffan 23 januari, 2011at23:59

  Hahahaha, herr Gårdmark ser något obekväm ut ;) . Fick inte NI sjunga :) ??

 3. Erika 24 januari, 2011at11:48

  Grymt roligt pass!!!
  Och jätte kul att äntligen få köra en klass för dig!

  Ser framemot the Blast till helgen då kör vi igen!!!

  //Tjejen i blått linne, mörkt hår, första raden som sa hej efteråt ;)

 4. Magnus 24 januari, 2011at14:32

  Tack för fina ord:) Och som kommentar klippet.. Soffan- jag ser snarare rätt full och sliten ut;) Jag kan dementera fyllan iaf:)

 5. Elin 25 januari, 2011at14:04

  Tack själv! Det var riktigt inspirerande och en härlig påminnelse om varför jag älskar att cykla. Tar med mig ett knippe inspiration till min egen instruktörsutbildning fram i vår! =)

  // den andra tjejen, med ljust kort hår, första raden, som sa hej efteråt

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *