TACK – The Nike Blast 2014

Jag har landat, pladask, i soffan. Tvättmaskinen spinner på högvarv och tvättar dyblöta träningskläder. Hela kroppen vibrerar av känslor. Trötthet och tomhet att det är över. The Nike Blast 2014 slog ner som en BOOM och energiinjektion rakt in i själen.

Massa klasser senare och kroppen är trött men lycklig. Jag är varm av alla härliga träningsminuter tillsammans under helgen och så innerligt tacksam för allas genuina dedikation och innerliga kärlek att boosta kroppen. Ryser av mina härliga kollegor som svänger sina hjärtan på scenen i Globen.

Jag tycker Lina Andersson än en gång överträffat sig själv med att göra Globen ännu hetare och vackrare ur träningssynpunkt. Det finns ingen som kan göra det som henne. Hon är hjärtat och själen bakom allt det vi upplever och förtjänar att höjas till skyarna. Tack för att vi får uppleva det du gör.

Jag är igen rörd och tacksam över att jag fått träna med er och skulle gärna vilja att vi ses i morgon igen.

Tack för allt och tack för I AM, NTC Train to Run, I AM POWER och NTC Strong Skills. Alla ni som var nyfikna på musiken, maila mig på jessica@jessicaclaren.com.

Från hela mitt hjärta – tack igen.

 

6 Comments

 1. Annika Söderström 2 februari, 2014at22:17

  Tack Jessica! Älskade din cykelklass idag! Grym musik och en magisk film som rullade!!

 2. Användarens profilbild jessica 2 februari, 2014at22:23

  TACK Annika! Så glad att du gillade filmen och musiken – underbart att du var med och förgyllde klassen – tack <3

 3. Mia 3 februari, 2014at06:32

  Det var grymt kul att få vara med på din spinningklass igår,och hela Nike Blast var så himla kul. Är nu hemma i Småland igen och gick upp med ett leende på läpparna i morse trots att jag knappt kan gå av all träningsvärk;)

 4. Petra 3 februari, 2014at08:29

  Din spinningklass var fantastiskt rolig! Och du var precis lika härlig som det lyser igenom i bloggen! Helgen var helt grym :) och tack för bilden jag fick smita fram och ta med dig.

 5. Anna (orka mera) 3 februari, 2014at09:11

  Tack för de klasser jag fick äran att vara med på! Tyvärr missade jag cyklingen (att övertala dottern att hänga med på spinning var lika omöjligt som att få upp henne ur sängen idag…), men hoppas på fler tillfällen! Helt övertygad om att det var GRYMT! Sug åt dig av allt beröm, du briljerar där framme i allt du gör!

 6. Karin Tri - triathlon 3 februari, 2014at11:42

  Synd jag missade Nike iår, men jag minns hur bra det var när jag var på dina klasser där sist. Du är så inspirerande och har så mycket kunskap om cyklingen. Då blir klasserna kanon!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *