Jag har landat, pladask, i soffan. Tvättmaskinen spinner på högvarv och tvättar dyblöta träningskläder. Hela kroppen vibrerar av känslor. Trötthet och tomhet att det är över. The Nike Blast 2014 slog ner som en BOOM och energiinjektion rakt in i själen.

Massa klasser senare och kroppen är trött men lycklig. Jag är varm av alla härliga träningsminuter tillsammans under helgen och så innerligt tacksam för allas genuina dedikation och innerliga kärlek att boosta kroppen. Ryser av mina härliga kollegor som svänger sina hjärtan på scenen i Globen.

Jag tycker Lina Andersson än en gång överträffat sig själv med att göra Globen ännu hetare och vackrare ur träningssynpunkt. Det finns ingen som kan göra det som henne. Hon är hjärtat och själen bakom allt det vi upplever och förtjänar att höjas till skyarna. Tack för att vi får uppleva det du gör.

Jag är igen rörd och tacksam över att jag fått träna med er och skulle gärna vilja att vi ses i morgon igen.

Tack för allt och tack för I AM, NTC Train to Run, I AM POWER och NTC Strong Skills. Alla ni som var nyfikna på musiken, maila mig på jessica@jessicaclaren.com.

Från hela mitt hjärta – tack igen.

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center