TACKSAM

Dagen efter THE NIKE BLAST är alltid speciell. Hela kroppen är mörbultad och svämmar över av känslor. Saknad blandad med glädje. Ödmjukhet blandat med sorg att det är över. Jag är så otroligt extremt tacksam över att jag fick träna med er under dessa två dagarna. Miljoner TACK till alla er som var med på mina klasser för er dedikation och förmåga att utforska kroppen. Jag vill också rikta ett STORT tack och beundran till hjärtat och hjärnan bakom hela eventet, Lina Andersson. Jag är imponerad av hennes förmåga att arrangera och ordna på alla håll och kanter.

Jag kommer ge er en bildkavalkad senare, nedan från min klass JUST DO IT –  ( clean ). Har ni listat ut  vad  “clean” stod för än?

Total
0
Shares
Comments 10
  1. Jag hade inte turen att träna för dig i år, men du fick då varma fantastiska ord från mina kollegor som var på cykelklasserna. <3

  2. Tack igen för ett fantastiskt NTC Run 2 med din parhäst Anna. Ni gav sprudlande energi, smittande glädje och grym inspiration vilket gav mig en “nu-jäklar-ska-här-kutas”-känsla!

  3. Jag gissar på att det anspelar på alla tråkigheter som har varit inom cykelsporten den senaste tiden, doping. Just do it clean, kör utan doping!

  4. Och jag är TACKSAM över att jag fick gå på ditt spinningpass och Train to Run dag 2. Kommer kunna leva på de båda passen läääääänge!

    Underbart! Och underbar smärta i lår (…och sittben)! TACK!

  5. Tusen tack för en grym Train to run 2-klass. Definitivt ett av dom bästa passen under helgen. Eran energi smittade av sig och jag hade superkul! Hoppas på att få träna för dig igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Sådant man gör mellan klasserna

Sådant man gör mellan klasserna

Försöker arrangera en sekvensbild

Next
Rules of the Soul

Rules of the Soul

You May Also Like