TACKSAM

Dagen efter THE NIKE BLAST är alltid speciell. Hela kroppen är mörbultad och svämmar över av känslor. Saknad blandad med glädje. Ödmjukhet blandat med sorg att det är över. Jag är så otroligt extremt tacksam över att jag fick träna med er under dessa två dagarna. Miljoner TACK till alla er som var med på mina klasser för er dedikation och förmåga att utforska kroppen. Jag vill också rikta ett STORT tack och beundran till hjärtat och hjärnan bakom hela eventet, Lina Andersson. Jag är imponerad av hennes förmåga att arrangera och ordna på alla håll och kanter.

Jag kommer ge er en bildkavalkad senare, nedan från min klass JUST DO IT –  ( clean ). Har ni listat ut  vad  “clean” stod för än?

10 Comments

 1. Amelie 4 februari, 2013at12:58

  Jag hade inte turen att träna för dig i år, men du fick då varma fantastiska ord från mina kollegor som var på cykelklasserna. <3

 2. Kristina 4 februari, 2013at13:05

  Tack igen för ett fantastiskt NTC Run 2 med din parhäst Anna. Ni gav sprudlande energi, smittande glädje och grym inspiration vilket gav mig en “nu-jäklar-ska-här-kutas”-känsla!

 3. Sandra 4 februari, 2013at14:04

  Jag hade en tanke om att clean hörde ihop med ditt namn på något sätt, typ jessiCa cLarE(A)N ;)

 4. B-S 4 februari, 2013at14:20

  Jag gissar på att det anspelar på alla tråkigheter som har varit inom cykelsporten den senaste tiden, doping. Just do it clean, kör utan doping!

 5. Camilla 4 februari, 2013at16:05

  Clean – som utan droger kanske? Med tanke på Lance Armstrong.

 6. Lena 4 februari, 2013at17:08

  Och jag är TACKSAM över att jag fick gå på ditt spinningpass och Train to Run dag 2. Kommer kunna leva på de båda passen läääääänge!

  Underbart! Och underbar smärta i lår (…och sittben)! TACK!

 7. Fanny 4 februari, 2013at17:57

  Tack själv- du är så grym och inspirerande! En fantastisk förebild.

 8. Sofia 4 februari, 2013at18:31

  Tusen tack för en grym Train to run 2-klass. Definitivt ett av dom bästa passen under helgen. Eran energi smittade av sig och jag hade superkul! Hoppas på att få träna för dig igen.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *