Jag vet inte om det är värmen som är boven i dramat till att jag idag mer eller mindre had emed mig ungefär 50% av det jag behövde för att:

1. Köra klass.

2. Springa hem.

Jag hade alltså glömt:

1. Gummisnodd – det är omöjligt att köra en cykelklass med utsläppt hår.

2. Sportbh – hur tusan instruerar man i en triangelbh och huuur springer man i en. Dvs, hur får man behagen att INTE studsa.

3. Min Nike+… jag kan faktiskt inte springa utan… jag har 65 mil (!!!) för att nå nästa nivå.

I nedvarvningen efter 3 älskvärda och sjukt jobbiga progressiva etapper, fick jag dispans av dagens grymma deltagare (trots värmen var cyklarna belamrade med underbara deltagare) att inte springa hem. En sekund senare insåg jag att jag var tvungen. Jag hade nämligen (taktiskt… innan jag insåg att jag glömt hälften) bett Jaime hämta upp min dator, plånbok (där låg mitt sl-kort), iPhone (innebar att jag inte kunde åka på sms-biljett).Alltså mao, lika bra att springa.

Så jag gjorde det. Med brösten skumpandes och utan Nike+. Jag var “exposed” på många sätt.

Skönt att lyssna på staden… slog mig att jag inte sprungit utan musik på säkert 1 år. Men irreterande att inte kunna ladda upp addera km och se till att jag hade mindre till nästa nivå.

Hemma fick jag denna grymt härliga bild från Grekland… från nuvarande Yogaresa med Fredrik Binette. Gissa om jag hade kunnat tänka mig att ta ett dopp.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center