Jag läker. Och verkligen hoppas att mina blodvärden går rakt uppåt. Om en vecka ska jag kolla och hoppas på något slags underverk. Allt stannar upp lite när livet vänds upp och ned och nästan tas ifrån dig. Nätterna är som värst. Jag drömmer mardrömmar. Men också andra drömmar. Solens strålar känns lite extra när de landar på huden. Jag kämpar och äter järntabletter. Om allt går som det ska kan jag nästa vecka ta lite större kliv i rätt riktning. Hurra för dig kroppen – du är ta mig tusan helt fantastisk.

Men jag kliver redan nu. Under 2020 kommer jag göra allt för att det ska bli ett livets år. Tänker att jag börjar redan nu i November. Jag älskar förresten November – månaden som så många hatar. Jag ska leva ordentligt nu, inte för att jag inte levt men jag har prioriterat mycket för andras skull och nu vill jag prioritera för mig och de som är mig närmast – och med det så kommer en del förändringar ske också. Såklart. Naturligt att det blir så. Ganska naturligt att livet är så – i ständig förändring. Älskar förändring. Högst övertygad om att alla mår bra av det. Lovar att berätta och ta med dig med.

Team She Rides ändrar Riktning för att fokusera enbart på långlopp som främsta gren. Och vi ska komma närmare dig, från norr till söder med vår Community. Vi planerar för fullt för 2020 – landsväg, mtb, cross, läger och jag vill såklart gärna höra vad du önskar, skicka ett mail, PM eller en kommentar till inlägget om du har något du gärna ser vi gör.

Vi har redan nu klart med en repris av 2019 års bästa helg i Idre – du kan smygboka redan nu. Vi har adderat mer och förfinat så att vi ska få göra ännu större avtryck i allas cykelhjärtan. Och lagt lägret en månad tidigare för att vi ska säkra ännu mera solsken och krispig höstluft.

1 Comment

  1. Lina 4 november, 2019at19:50

    2020 kommer bli ditt år <3 känner det på mig.

    Kram <3

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *