Om 10 dagar är det dagen innan start. TIO DAGAR till Cape Epic. Förstår ni? Jag förstår knappt. Ibland förstår jag precis men ibland inte alls. För 3 1/2 månad sedan höll jag på att förlora livet och nu 3 1/12 månad senare är jag tillräckligt ok för att sätta mig på ett plan ned till Sydafrika och starta årets första race.

Och det är inte vilket race som helst. Cape Epic som på alla sätt kommer sätta allt på sin spets och vara något som jag aldrig upplevt tidigare. Det har på så många sätt varit en sjukt lång uppförsbacke hit – men nu är det dags alltså. Jag och Sandra reser till helgen och har en dryg vecka tillsammans nere i SydAfrika innan start. Jaime, som alltid är vår klippa och min klippa i livet är också den som kommer vara den som är vår stöttepelare, mekaniker och allt-i-allo under racet, kommer ned några dagar senare än oss.

Mycket logistik att tänka på – på alla håll och kanter. Men det viktigaste utöver allt det är att vi upplever det vi ska vara med om. Att det är vårt fokus.

Fade verkar vara cykelvärldens nya svarta och vi som spottade det tidigt på förra årets team kit, behåller faden med lite justeringar till det bättre p årets team kit. Det bästa är att Scott lagt fade på lacken både på hjälm och cykel.

Eftersom logistik är en utmaning och de flesta i laget är söderöver, plockade jag av mig barbent igår medans vädret gjorde sitt bästa för att göra det bistert och klev in i en rökmaskin (bokstavligen) och fick världens bästa filter att göra snygga flares tack vare super talangfulla Tobias Björkgren. Låt mig presentera årets team kit.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *