Test the best i Sthlm

Nu har jag kört ett antal mil och träningspass på min cykel för säsongen. Jag har en damspecifik kolfibervärsting. Mattsvart S-Works. Upp- och nedvänd framgaffel och fulldämpad. En Era.

Hon är kul. Helt annorlunda i geometrin än Epicen som jag körde med förra året. Jag var så himla skeptisk mot att köra en damspecifik cykel och tror att jag levde med alla  fördomar om att de ska vara sämre. Eran är gjord för tjejer, utan kompromisser på något. Den är minst lika bra som en herrcykel och passar mig bättre faktiskt. Kvick och snabb och körglad. Ska bli kul och se om vi är snabba ihop.

Är du sugen på att köra en S-Works och testa creme de la creme? Specialized kommer att ta med sig alla värstingar som de har i stallet, till Stockholm. Du hittar allt från XC, all-mountain, downhill till racer. Alla med S-Works på ramen. Du betalar inget – du testar och har skoj!

För att ge dig en hög kvalitet på testeventet, kommer testrundorna vara begränsade och registrering krävs.

Jag hoppas att vi har fullt med She Rides brudar på fm – jag är garanterat där och hjälper till – garanterat mör i benen efter Billingeracet.

När: 10 maj

10:00-13:00 (Women’s only)

14:00-17:00

För att testa cyklar behöver du ta med: körkort eller id, hjälm, pedaler och skor.

Registrering: Ring (08 – 554 444 40 ) eller kom in till Specialized Concept Store i Sthlm – eller maila här.

[insert]era[/insert]

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *