The Challenge

I helgen har jag varit i Göteborg och sidan om en av de bästa kvinnorna jag vet, Mo, kört InCycles första “The Challenge”.  Jag blir liksom lite nykär i Mo – mamma, bästa vän, mentor o allt vad hon är varenda gång jag spenderar tid i hennes närhet. Kvinnan är ju ta mig tusan helt (förlåt) jävla fantastisk. Hennes man är lika bra och står varenda gång jag kommer i köket och lagar mat som är fantastisk.

The Challenge…

… saxat från InCycles hemsida:

…not for the faint hearted…

30 sep-2 oktober är datumen för Incycles kanske tuffaste vidareutbildning någonsin.
Under en hel helg kommer du att testas, utmanas, utvecklas, inspireras och bli tvungen att kliva ur din trygghetszon mer än en gång – allt för att bli en ännu bättre instruktör/coach (och vem vet, kanske presentatör?).

Jag sitter just nu i bilen på väg hem till Stockholm och på väg hem till mina djur / busar som min fenomenala vän Sofia med minst lika underbara pojkvän Olle passat.

Jag känner mig djupt privilegierad att ha fått ta del av en helt fantastisk grupp med ödmjuka individer som öppenhjärtligt stött och blött sina mål, instruktörsroller och genomgått en enormt tuff process denna helgen. Jag är imponerad och tacksam att jag fått varit med på resan.

TACK!

 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *