The Nike Blast 2013 – Saturday

Words by

TACK. På riktigt. Från hjärtat. För en magisk dag. EXTRA tack till alla extremt grymma och öppenhjärtade cyklister som var med på JUST DO IT – [CLEAN].  I morgon ses vi igen.

 

4 Comments

 • Hanna

  Tack själv för en fantastisk klass!! Skulle kommit fram efteråt men det var så himla trångt, och jag tänkte att jag nog skulle kunna haffa dig vid ett senare tillfälle. Tillfället kom dock aldrig, så jag får tacka dig här istället! Dagens roligaste klass, utan tvekan! Du är en glädjestrålande inspiration! :)

  Kram till dig!

 • Frida Matsdotter

  Vad grymt det ser ut! =) Kan tänka mig att det var riktigt härligt!

 • Hannah

  Den bästa klassen igår var definitivt ditt spinningspass. Tack så mycket! Jag hade tänkt att komma fram efteråt. Men de var så mycket folk så jag skippade de. Hoppades på att se dig vid ett annat tillfälle. Men inte då. Tack! ännu en gång för de grymma spinningspasset igår.
  Kramar Hannah

 • jessica

  Hanna och Hannah: TACK så himla mycket för att ni var med. Massa miljoner kramar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us