4 Comments

 1. Hanna 3 februari, 2013at12:48

  Tack själv för en fantastisk klass!! Skulle kommit fram efteråt men det var så himla trångt, och jag tänkte att jag nog skulle kunna haffa dig vid ett senare tillfälle. Tillfället kom dock aldrig, så jag får tacka dig här istället! Dagens roligaste klass, utan tvekan! Du är en glädjestrålande inspiration! :)

  Kram till dig!

 2. Frida Matsdotter 3 februari, 2013at13:40

  Vad grymt det ser ut! =) Kan tänka mig att det var riktigt härligt!

 3. Hannah 3 februari, 2013at18:26

  Den bästa klassen igår var definitivt ditt spinningspass. Tack så mycket! Jag hade tänkt att komma fram efteråt. Men de var så mycket folk så jag skippade de. Hoppades på att se dig vid ett annat tillfälle. Men inte då. Tack! ännu en gång för de grymma spinningspasset igår.
  Kramar Hannah

 4. Användarens profilbild jessica 4 februari, 2013at12:06

  Hanna och Hannah: TACK så himla mycket för att ni var med. Massa miljoner kramar.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *