Tik tok och nybörjartips

Det är verkligen inte alls speciellt långt kvar till en av årets största höjdpunkter… THE NIKE BLAST. Jag håller på att förbereda Cloud 9 och the Shack. Det ömsom pirrar i magen och känns nervöst och ömsom helt fantastiskt underbart.

Januari och februari är galna månader i gymbranschen. Det är tokigt mycket folk som trängs inne på anläggningarna och det är högtryck på klasserna. Med alla nyårslöften som ska infrias, är det många som testar olika träningsformer för första gången och min kollega på Worldclass, Micke (som, by the way, är en väldigt duktig instruktör) har gjort en grym “Body Pump skola”. Det finns något matnyttigt för alla där, nybörjare som gamla Body Pump veteraner. Framförallt så har Micke en klockren radioröst.

2 Comments

  1. Malin I Form 12 januari, 2011at23:17

    Haha jag var faktiskt inte såhär träningsgalen förra januari/februari utan jag började i augusti förra året på riktigt.. jag har alltså inte upplevt det här högtrycket tidigare och hittills har jag inte märkt så himla stor skillnad, möjligen efter 17-18! Men jag kan tänka mig att det blir mer på de större anläggningarna :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *