Tips mot förkylning

Words by

Det verkar sprida sig som en löpeld efter Super Saturday. Halsont och snuva.

Jag har en massa tips som inkluderar en juice på citron, ingefära, honung och mynta, men bästa tipset är att lägga dig raklång. VILA. Träna absolut inte. Istället boosta systemet med tillskott på D-vitamin och Zink. Bra massa mat. Ge extra kolhydrater så kroppen får energi. Och igen, VILA. Träna absolut inte. Det finns inget på jorden som kan vara viktigare än din egen hälsa i jämförelse med ett träningspass. Tränar du så kan du inte bara förvärra och förlänga sjukdomstillståndet – du kan tom få men för livet eller ännu värre om det vill sig illa.

Så snälla, vila hellre en dag för mycket.

10 Comments

 • Helena Enqvist

  Så i dag följer jag ditt råd lägger mig raklång i soffan och vilar ut min envisa förkylning, sen provar jag nog jucien och går igenom utbudet av dåliga program på teven.

 • jessica

  Massa krya på dig!

 • StepUp 2 Fitness

  Mycket bra tips och gillar att VILA är nyckelordet!

 • Linda

  Jag borde kanske införskaffa extra d-vitamin och Zink!

 • Krisi

  Mitt bästa tips är vitlök! Naturens antibiotika=)

 • Anders

  Har redan tagit fasta på ditt tips och vilar mig i form här hemma. Håller tummarna hårt för att det är rätt taktik inför Kista-loppet nu på lördag.

 • Lina

  Bra tips! Inatt knackade en dryg förkylning på hos mig, jag tar till mig ditt råd och kommer att vila, äta bra och äta frukt och vitaminer tills den är väck.
  :-)

 • Mo

  Yes, vila och sova är the name of the game.
  Hjälper i stort sett alltid om man lyckas “fånga” förkylningen i rätt fas. Svårare än det låter dock, då de flesta tänker “..jag ska bara..” först – och sedan är det försent. :)
  Krya på till alla förkylda!

 • Monica

  Varför r det bra med zink och dvitamin?

 • Martina

  Det är alltså SS som är boven? Jag har sluppit halsont & förkylning, men istället roat mig med frossa, huvudvärk, ont i magen och annat smått och gott ;) Vila har räddat mig från att bli supersjuk! Tre dagar, sjukt mkt sömn. Nu är det vitaminboost som gäller! Kram och krya på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us