Marsmånad. Vecka 10. Det blir ljusare och ljusare. Jag pendlar mellan att vilja hålla kvar vintern och längta efter vår. Mina tulpaner har börjat smyga sig upp ur jorden. Små små skott. Jag måste så mina tomater och jag försöker få in så mycket träning som möjligt och inte stressas av att alla verkar vara på varma medelhavsöar och cyklar. Jag tycker att du denna veckan ska slänga ett öga på mina tips nedan.

 

Lyssna på:

Lyssna på Jenny Rissveds som pratar om det där ingen pratar om – efterdyningarna av ett OS-guld.

 

Titta på: 

Idag så kikade jag på SC Featured om Artur. Och tog tårögd upp Rambo i famnen. Om jag kunde, så skulle jag rädda alla hundar jag kan.  Rambo, min ena hund – gatuhunden från Spanien. Han var utdömd när vi tog honom och idag har han varit med oss i 12 år. Han är förmodligen runt 16 år. Om jag kunde så skulle jag göra allt för att få tillbaka Zorro. Livet med en fyrbent vän, går inte att beskriva.

 

Prova:

Specialized nya S-works Prevail II – efterföljaren till S-works Prevail. Jag har haft den hemma ett tag men använt mina äldre hjälmar för att spara på den nya hjälmen. Igår på mitt långpass med ordentlig vind, tog jag på mig hjälmen. Stoppade hörlurar i öronen och slog på en pod. Ibland när det blåser så där mycket så brukar det brusa rätt bra av vinden. Kom på mig själv att jag tänkte, shit vad tyst det är idag och sedan kom jag på det. Ny hjälm. En av det stora förändringarna förutom aerodynamiken är att just vindbruset är mindre och ja, det kan jag faktiskt skriva under på.

 

Laga:

Nutbread och ät med en riktigt god lagrad ost.

 

Träna:

Kom och träna med mig på torsdag och lördag. 60 min på torsdag och 120 min på lördag – cykelsalen på SATS Hötorget. Vill du gästa maila mig!

 

Dofta

Gott! Mina favoriter står uppradade i badrummet, blandat med Jaimes Bal D’Afrique.

 

1 Comment

  1. Cykelkatten 8 mars, 2017at15:40

    Nån gg måste jag träna i din klass. Ibland är det tråkigt att inte bo i Sthlm!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *