Tisdag

1.

Dygn 3 utan att jag kan ladda upp bilder. One.com ligger inte högt upp på min lista just nu.

 

2.

Jag förundras över att det är sådan enorm skillnad – ännu – mellan att vara man och kvinna. På så många sätt. Vare sig man vill eller inte vill att det ska vara så, så är det så.

Ta tex vår vidareutbildning, den tuffaste vi har, InCycles “The Callenge”.

“Under en hel helg kommer du att testas, utmanas, utvecklas, inspireras och bli tvungen att kliva ur din trygghetszon mer än en gång – allt för att bli en ännu bättre instruktör/coach (och vem vet, kanske presentatör?)”

 

Det är främst killar som söker, som vågar, medan många tjejer vill men inte tycker att de är tillräckligt bra. Fast de förmodligen är det tusen gånger om. Varför är det så? Varför vågar killar generellt, tro mer på sig själva än vad vi kvinnor generellt gör? Visst det finns alltid undantag åt alla håll – men det är ändå så att vi tjejer är så grymt bra på att drömma stort men sedan tyvärr förminska oss själv, vilket leder till att vi skjuter drömmen längre ifrån oss.

3.

Det bubblar av idéer i mitt huvud. Jag vet inte riktigt var jag ska göra av dem.

 

4.

Jag har köpt kalender. På inrådan av den här och den här underbara människorna.

 

5.

Tränat med PT-Pernilla. Svurit lite år TRX-banden. Ger hatövningarna kärleksnamn – som Yngve, Ture och Stålmannen. Yin & Yang liksom.

 

6.

Grymma hotmojosar idag. Fantastisk klass. Lika varm som vanligt.

 

7.

Insett att jag behöver snö, spa, mtb-tid, soffhäng. I valfri ordning och valfri upprepning.

 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *