Tjockisattack nummer 2 – skäms Charlotta Flinkenberg

Jag blir så extremt trött på klumpiga uttalande och dåliga inlägg hos individer som har en större påverkan på deras omgivning än vad de kanske anar. Idag har det blåst runt Charlotta Flinkenbergs (chefredaktör på Chic) inlägg om att “överviktiga är lata och har dålig karaktär”

“Det daltas för mycket med tjockisar. Kämpa hårdare eller håll käft”

Några timmar senare när det yrt ordentligt om henne så väljer hon att ta bort inlägget för att det upprör, men hävdar att hon står kvar av samma åsikt. Kommentarerna haglar friskt och jag suckar av trötthet. Att hon dessutom är chefredaktör för en tidning vars målgrupp är tonåringar och unga kvinnor gör mig kräkfärdig.

 

Total
0
Shares
Comments 11
  1. Attention-junkies. Det är vad de är K och C. Eller så är utspelen mer eller mindre smarta marknadsföringsknep på temat “all uppståndelse är bra reklam”. Om det är det senare så hoppas jag att dessa tjejer inser att de får leva med fläckarna länge.

  2. Att vara chefredaktör för en tidning innebär ju bl a ett stort ansvar för
    tidningen o dess innehåll. Med ett uttalande av denna karaktär borde
    nog ägarna tänka om då det gäller chefsredaktörsplatsen.

  3. Jag är glad att jag aldrig läser veckotidningar. Jag anser att de bara skriker ut att bara du är snygg o har de rätta kläderna är du framgångsrik. Snacka om snäv världsbild. Skämmes på dig Charlotta som trycker ner andra människor för att de inte ser ut som dig!

  4. Tragiskt, har folk ingen ödmjukhet? Hur tänker dom. Jag är både “tjock” men jäkligt hälsosam och PT, som har fullt upp med jobb trots jag inte är skapt pinnsmal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Rules of the Soul

Rules of the Soul

Next
Dagens Mantra

Dagens Mantra

Citerat min kloka vän, Mo

You May Also Like