Jag blev kär. Blixtförälskad. Som den mesta annan kärlek… gör det någon gång ont. Smärtan kommer nog vara som värst i morgon… dvs andra dagen med träningsvärk. Jag kan verkligen säga att jag ALDRIG upplevt en sådan träningsvärk i bålen. Varenda liten rak, tvär eller sned muskelfiber är öm.

Kettlebell är en underbart komplex träningsform och jag lite förvånad över att min “oskuld” togs först nu. Dock är jag oerhört tacksam att just Monika fick vara den som förde in den nya kärleken i mitt liv. Det var oerhört lyxigt att ha få ha Monika som utbildare och dessutom få vara i hennes och Christines studio. Jag blev kär i den med.

Monika är fantastisk. Hon är en otrolig förebild, vän, utbildare och mamma. I truly love her. Jag fascineras och verkligen förstår inte hur den lilla kroppen kan vara så OTROLIGT stark! Medan jag har “rackat” mig blå på underarmarna så swingar Mo den lilla järnkulan med precision och inte med en endaste tendens att slå i underarmen.

På min inköpslista står nu ett gäng kettlebells. 30 minuters gullande med dessa tingestar några gånger i veckan kommer göra min kropp otroligt stark och dynamisk.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center