To be able to make love… to a kettlebell

Jag blev kär. Blixtförälskad. Som den mesta annan kärlek… gör det någon gång ont. Smärtan kommer nog vara som värst i morgon… dvs andra dagen med träningsvärk. Jag kan verkligen säga att jag ALDRIG upplevt en sådan träningsvärk i bålen. Varenda liten rak, tvär eller sned muskelfiber är öm.

Kettlebell är en underbart komplex träningsform och jag lite förvånad över att min “oskuld” togs först nu. Dock är jag oerhört tacksam att just Monika fick vara den som förde in den nya kärleken i mitt liv. Det var oerhört lyxigt att ha få ha Monika som utbildare och dessutom få vara i hennes och Christines studio. Jag blev kär i den med.

Monika är fantastisk. Hon är en otrolig förebild, vän, utbildare och mamma. I truly love her. Jag fascineras och verkligen förstår inte hur den lilla kroppen kan vara så OTROLIGT stark! Medan jag har “rackat” mig blå på underarmarna så swingar Mo den lilla järnkulan med precision och inte med en endaste tendens att slå i underarmen.

På min inköpslista står nu ett gäng kettlebells. 30 minuters gullande med dessa tingestar några gånger i veckan kommer göra min kropp otroligt stark och dynamisk.

Total
0
Shares
Comments 6
 1. Välkommen i klubben! :) Jag har själv en fiiin kula hemma som jag gullar med lite nu och då. Nu ska vi bara få med dig och köra med bulgarian bags,rep och lite annat skoj så kommer du nog få fler kärlekar..
  Kram på dig!

 2. Haha, så mina aningar om att jag kommer att ha sjuuukt träningsvärk efter helgens Blast (där jag kör bl a kettlebells för första gången på söndagen) är mao inte helt fel. Den där semesterdagen jag förvarnat om att jag kommer att behöva på måndag kan jag nog spika direkt.

 3. Martina: Bringt it on! :)
  JoJohanna: Ja alltså jag ska lista ut det där.
  Millis: Ja ge lite kärlek till kroppen på måndagen.
  Magnus: Visst är den.
  Hans: I agree!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Mother Nature

Mother Nature

Hittade en bild på en skön tygpåse

Next
Vackra katter

Vackra katter

Dom här vackra katterna förgyllde min måndagsklassen tillsammans med alla andra

You May Also Like