Today it is Jessica-Day

Tack alla som skickat mig “grattis på namnsdagen”. Värmer i hjärtat att ni tänker på mig i andra sammanhang än träningvärk.

Jag håller typ på att kasta in handduken om det inte blir liiite (bara liiite) svalare snart. Min träning går åt helskotta eftersom jag mår GIGANTISKT dåligt av att springa i över 30 graders värme. Jag hade en vild plan på att springa runt Djurgården efter min Body Pump på Nybrogatan igår. Men efter att Åsa “intalade” mig att det inte skulle bli så värst kvalitativt så avstod jag.

Jag är tacksam över att jag träffat många människor via min blogg, Åsa är en sådan. Hon skrev så fina ord om mig idag att jag blev smått generad. Jag vill gärna återgälda dem… tusen gånger om, så här kommer en dos med kärlek Åsa.

Tack alla för  att ni kom och svettades med mig igår och stod ut med min något värmeslagna uppenbarelse.

Vill bara meddela att jag åt frukost idag. Soyayoghurt, blåbär och grym müsli – bildbevis nedan.

Total
0
Shares
Comments 2
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Jag ska ju vara på en båt.

Jag ska ju vara på en båt.

Nu vet jag var jag ska befinna mig när temperaturen slår mot 30 grader

Next
Nu kan du boka dig!

Nu kan du boka dig!

Som många andra har upptäckt kan man “finally” boka sig till ett av

You May Also Like