Fasiken… när jag precis faktiskt börjat gilla Katrin Z , tycker att kvinnan verkligen är skön som säger det hon vill och står för den hon är, så gör hon en idiotisk helomvändning och bloggar om Atkins/LCHF o uppmuntrar alla hennes läsare att haka på hennes diet med 20 g (!!!) kolhydrater om dagen .

Jag uppmanar alla “DON’T DO IT!”. Du behöver dina kolhydrater och det härliga är att det är helt ok att äta fett, bra fett i massor. Men du behöver dina kolhydrater med, framför allt om du tränar och vill bibehålla din prestationsförmåga. Visst man kan leva på en kolhydratfattig kost och låta kroppen jobba på högvarv och bryta ned protein och fett för att bilda glukos.

Äsch, hörrni, som alltid, det handlar om BALANS. I livet. I tillvaron. Mellan vila och träning. OCH balans mellan vad du förbrukar och vad du ger kroppen. Det handlar ännu mer om ett ord som betyder så mycket mer än dieter och fokus på ideal som formas utanför de regelverk som egentligen borde gälla – LIVSKVALITÈ.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center