Tokvarmt & utseendehysteri

Fasiken… när jag precis faktiskt börjat gilla Katrin Z , tycker att kvinnan verkligen är skön som säger det hon vill och står för den hon är, så gör hon en idiotisk helomvändning och bloggar om Atkins/LCHF o uppmuntrar alla hennes läsare att haka på hennes diet med 20 g (!!!) kolhydrater om dagen .

Jag uppmanar alla “DON’T DO IT!”. Du behöver dina kolhydrater och det härliga är att det är helt ok att äta fett, bra fett i massor. Men du behöver dina kolhydrater med, framför allt om du tränar och vill bibehålla din prestationsförmåga. Visst man kan leva på en kolhydratfattig kost och låta kroppen jobba på högvarv och bryta ned protein och fett för att bilda glukos.

Äsch, hörrni, som alltid, det handlar om BALANS. I livet. I tillvaron. Mellan vila och träning. OCH balans mellan vad du förbrukar och vad du ger kroppen. Det handlar ännu mer om ett ord som betyder så mycket mer än dieter och fokus på ideal som formas utanför de regelverk som egentligen borde gälla – LIVSKVALITÈ.

7 Comments

 1. louise stapel 29 juni, 2010at23:00

  Sjuuuukt bra blogg idag Jessica, håller med dig i fulla drag! Livskvalitet!

  En en annan sak som är mycket viktig, har man barn så är man en förebild, de äter det DU äter glöm inte det!
  Barn gör inte vad du säger det gör det DU gör ;)
  Kram underbara Jessica <3

 2. Sofia 29 juni, 2010at23:10

  Bra inlägg gumman :)
  Vill också påpeka att ett glas vin då och då gör gott för både kropp och själ!

  POK

 3. JoHo 30 juni, 2010at00:10

  Åh vilket sant och bra inlägg. Det handlar VERKLIGEN om balans..! Tar man hand om kroppen, servar den med trevlig mat och träning så blir man piggare och orkar göra mer roliga saker! :)

 4. Anna 30 juni, 2010at09:13

  Håller med dig i vanlig ordning!

  Dessutom behöver hon väl inte banta alls? Vad sänder det för signaler? Hon har en fin kropp och sätter igång med en galen diet för att gå ner i vikt.

 5. Johan Rosén 30 juni, 2010at13:27

  Bra där Jessica, sjukt att man idag inte vet att det handlar om hur mycket man stoppar i sig jämfört med vad man gör av med.

  Kroppen behöver en balanserad kost och sen går det inte utan att röra på sig :)

  Men det är klart att hitta på en “diet” och sen skriva bok o göra DVD osv handlar ju inte om att tjäna pengar… nej det är bara för att hjälpa andra…hahaha.

  Kram

 6. Pingback:LIVSKVALITET! « Lollo Stapel

 7. Pingback:LIVSKVALITET! | Lollo Stapel

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *