Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

tonfisk + banan = sant?

Hemma, på väg in i duschen (har varit det i 2 timmar nu) efter grymmaste måndagsklassen. Ni rockar och skapar magi. Sara var en härlig krydda att ha med på klassen, TACK för att du kom och förgyllde!

Efter klassen skrämde PT-Fredrik livet ur mig i personalrummet genom att äta den “härliga” kombinationen tonfisk på burk och banan! F*ck vad äckligt! DON’T FEED YOUR WARRIOR WITH THIS COMBINATION!

bild2
bild

1
 1. Härligt att min underbara måltid är förevigad på din hemsida=)

  Ps. det smakar bara banan Ds.

  Kram

 2. Här kära du! Jag såg bilden hos Sara från gårdagens pump och kom på vad du är; en smällkaramell! Färgglad utanpå och full med energi och kärlek såklart! Du har en given plats i min julgran pinglan ;) haha

 3. Men Nej!!
  Jag trodde inte att han på fullaste allvar mixade banan och tonfisk!
  Att äta tonfisk ur burken och sen en banan vid sidan om är ett förståeligt tillvägagångssätt för att kunna tillgodose sig dessa ingridienser. Men när jag scrollade ner lite och fick se de sötsyrliga bananskivorna tätt sammanvävda med den salta tonfisken klökades jag.
  SNUSK!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.