tonfisk + banan = sant?

Words by

Hemma, på väg in i duschen (har varit det i 2 timmar nu) efter grymmaste måndagsklassen. Ni rockar och skapar magi. Sara var en härlig krydda att ha med på klassen, TACK för att du kom och förgyllde!

Efter klassen skrämde PT-Fredrik livet ur mig i personalrummet genom att äta den “härliga” kombinationen tonfisk på burk och banan! F*ck vad äckligt! DON’T FEED YOUR WARRIOR WITH THIS COMBINATION!

bild2
bild

6 Comments

 • PT-Fredrik

  Härligt att min underbara måltid är förevigad på din hemsida=)

  Ps. det smakar bara banan Ds.

  Kram

 • sofia

  Bananas are for monkeys… huga ;)

 • Cizzi

  Här kära du! Jag såg bilden hos Sara från gårdagens pump och kom på vad du är; en smällkaramell! Färgglad utanpå och full med energi och kärlek såklart! Du har en given plats i min julgran pinglan ;) haha

 • jessica

  Cizzi: Min underbara medryttare… tack för du är så fantastisk!

 • Sofie (haha)

  tack för igår. superkul!! (bra betyg för en ickepumpare som mig)

 • Danneman

  Men Nej!!
  Jag trodde inte att han på fullaste allvar mixade banan och tonfisk!
  Att äta tonfisk ur burken och sen en banan vid sidan om är ett förståeligt tillvägagångssätt för att kunna tillgodose sig dessa ingridienser. Men när jag scrollade ner lite och fick se de sötsyrliga bananskivorna tätt sammanvävda med den salta tonfisken klökades jag.
  SNUSK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us