Landat i soffan, as usual. Planen att springa i morse föll. Jag “snoozade” i 1 timme. Jag borde någonstans kanske baa liksom inse det faktum att morgonträning verkligen inte är min grej. I alla fall inte när det innebär att jag måste upp vid 5.00 för att liksom lyckas hinna innan jobb.

Jag avrundade dagen med min funktionella klass / functional moves på Nybroplan. Jag är så mäkta imponerad över vad grymma ni är och att ni förutsättningslöst utmanar era kroppar lagom mycket och med lekfullhet. Tjohej vad bra ni är.

Historien om mina cykelskor har äntligen fått ett lyckligt slut och äntligen har jag ett par som passar. I mina ägor finns också några andra grymma skor med samma eminenta färg.

Nike Air Max Training Essential


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center