Tre par skor – en gemensam faktor

Words by

Landat i soffan, as usual. Planen att springa i morse föll. Jag “snoozade” i 1 timme. Jag borde någonstans kanske baa liksom inse det faktum att morgonträning verkligen inte är min grej. I alla fall inte när det innebär att jag måste upp vid 5.00 för att liksom lyckas hinna innan jobb.

Jag avrundade dagen med min funktionella klass / functional moves på Nybroplan. Jag är så mäkta imponerad över vad grymma ni är och att ni förutsättningslöst utmanar era kroppar lagom mycket och med lekfullhet. Tjohej vad bra ni är.

Historien om mina cykelskor har äntligen fått ett lyckligt slut och äntligen har jag ett par som passar. I mina ägor finns också några andra grymma skor med samma eminenta färg.

Nike Air Max Training Essential

10 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us