Tre par skor – en gemensam faktor

Landat i soffan, as usual. Planen att springa i morse föll. Jag “snoozade” i 1 timme. Jag borde någonstans kanske baa liksom inse det faktum att morgonträning verkligen inte är min grej. I alla fall inte när det innebär att jag måste upp vid 5.00 för att liksom lyckas hinna innan jobb.

Jag avrundade dagen med min funktionella klass / functional moves på Nybroplan. Jag är så mäkta imponerad över vad grymma ni är och att ni förutsättningslöst utmanar era kroppar lagom mycket och med lekfullhet. Tjohej vad bra ni är.

Historien om mina cykelskor har äntligen fått ett lyckligt slut och äntligen har jag ett par som passar. I mina ägor finns också några andra grymma skor med samma eminenta färg.

Nike Air Max Training Essential

Total
0
Shares
Comments 10
  1. Rosa spinningskor …
    Det är inte sant!
    Dags för en uppgradering, I Believe …
    Hahaha …

  2. Tack för en superbra klass igår, lagom lekfullt och utmanande. Jag gillade såklart explosiviteten bäst :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
City Warrior

City Warrior

Jag gillar ju Nike

Next
Fler “must haves”

Fler “must haves”

Oooo jag tror att jag måste beställa dessa… bara älskar detaljen för

You May Also Like