… men jag bugar och bockar ödmjukast för mitt hjärta som orkar slå genom alla möjliga utmaningar.

På väg ner mot Nybroplan kände jag att för lite sömn och med 3 klasser på följd varav den sista 0645 i morse tog ut sin rätt. Jag var så trött att jag mådde illa.

Men så händer det som alltid händer. Jag möts av alla underbara deltagare (by the way… miljoner tack ni som var med igår på Body Balance, Anna & Evelina, som kom för att ge mig extra stöd idag… och ni andra med givetvis) och energin finns där och kärleken till min passion som också är mitt jobb… att instruera.

Jag hade grymt trevlig besök av Lotta och Pernilla, underbart goa tjejer som ger så mycket värme. Jag är verkligen glad över all bekantskap bloggen har gett mig. Tack ni alla!

Jag har lovat en av mina inspirationskällor att se till att vår “Superfood på svenska” fungerar som den ska… så snart vänner ska det gå att läsa kommentarerna och jag ska med se till att dela med mig betydligt mer av mina recept.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center