Tröjan är död

Words by

När jag cyklade hem från min klass ikväll. Singlade snön lite trevande ner. Nu en timme senare är hela facebook fyllt med snöbilder från ett snöigt Stockholm. Det kanske finns hopp om vinter i år!

Det finns en del kläder i träningsgarderoben som blir favoriter. Sådana man liksom ger lite extra kärlek och som får vara där med varje svettdroppe mer frekvent än andra plagg. Min knallrosa Nike Pro Combat tröja är en sådan.

Idag dog den. Den har börjat lukta illa. Och det går inte bort.

Samtidigt som jag gav den en värdefull begravning ner i papperskorgen, fällde jag en tår. Sista minnet blir ändå att jag cyklade med den på, i första snön vintern 12/13.

 

10 Comments

 • Kristi

  Men Jessica har inte du testat det där tvättmedlet för träningskläder?

 • jessica

  Jooo men det funkade inte i heller *snyft*

 • Träningsglädje

  ättika?
  tur du har fler tröjor!

 • Annika - strongday.se

  Tack för att du är en sån som slänger tröjor som luktar. Allt för många på gymmen som behåller! Snart får du lite nytt och fresh from London darling!

 • Petra Axlund Stegman

  Ättika och bikarbonat brukar funka.

 • träningsblogg

  kram på dig ! Du skriver verkligen en jättebra blogg. En polare till mig länkade den på facebook för ett tag sedan och nu följer jag din blogg varje dag efter jobbet. Kan lixom inte låta bli :-) Du skriver så bra.

  kram <3

 • Hilda

  Prova ättika! Liten skvätt i tvättmedelsfacket brukar fungera!

 • Vickan

  Jag hade en träningströja som började lukta efter bara några få användningar, spelade ingen roll hur mycket jag tvättade den eller lade den i frysen.
  Prövade då att koka tröjan innan jag slängde den i tvättmaskinen. Tänkte att det får bära eller brista, då den ändå skulle slängas. Trodde på det senare då det var ett ganska plastigt tryck på tröjan, men det bar =) Tröjan luktade inte på 5 träningspass till.

 • jessica

  Träningsblogg – vad glad jag blir! KRAAAM

 • jessica

  Finingar – tack för tipsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us