Tröjan är död

När jag cyklade hem från min klass ikväll. Singlade snön lite trevande ner. Nu en timme senare är hela facebook fyllt med snöbilder från ett snöigt Stockholm. Det kanske finns hopp om vinter i år!

Det finns en del kläder i träningsgarderoben som blir favoriter. Sådana man liksom ger lite extra kärlek och som får vara där med varje svettdroppe mer frekvent än andra plagg. Min knallrosa Nike Pro Combat tröja är en sådan.

Idag dog den. Den har börjat lukta illa. Och det går inte bort.

Samtidigt som jag gav den en värdefull begravning ner i papperskorgen, fällde jag en tår. Sista minnet blir ändå att jag cyklade med den på, i första snön vintern 12/13.

 

10 Comments

 1. Kristi 25 oktober, 2012at20:56

  Men Jessica har inte du testat det där tvättmedlet för träningskläder?

 2. Användarens profilbild jessica 25 oktober, 2012at20:59

  Jooo men det funkade inte i heller *snyft*

 3. Annika - strongday.se 25 oktober, 2012at22:15

  Tack för att du är en sån som slänger tröjor som luktar. Allt för många på gymmen som behåller! Snart får du lite nytt och fresh from London darling!

 4. träningsblogg 26 oktober, 2012at12:14

  kram på dig ! Du skriver verkligen en jättebra blogg. En polare till mig länkade den på facebook för ett tag sedan och nu följer jag din blogg varje dag efter jobbet. Kan lixom inte låta bli :-) Du skriver så bra.

  kram <3

 5. Hilda 26 oktober, 2012at12:44

  Prova ättika! Liten skvätt i tvättmedelsfacket brukar fungera!

 6. Vickan 26 oktober, 2012at21:52

  Jag hade en träningströja som började lukta efter bara några få användningar, spelade ingen roll hur mycket jag tvättade den eller lade den i frysen.
  Prövade då att koka tröjan innan jag slängde den i tvättmaskinen. Tänkte att det får bära eller brista, då den ändå skulle slängas. Trodde på det senare då det var ett ganska plastigt tryck på tröjan, men det bar =) Tröjan luktade inte på 5 träningspass till.

 7. Användarens profilbild jessica 27 oktober, 2012at07:29

  Träningsblogg – vad glad jag blir! KRAAAM

 8. Användarens profilbild jessica 27 oktober, 2012at07:30

  Finingar – tack för tipsen!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *