Tröjan är död

När jag cyklade hem från min klass ikväll. Singlade snön lite trevande ner. Nu en timme senare är hela facebook fyllt med snöbilder från ett snöigt Stockholm. Det kanske finns hopp om vinter i år!

Det finns en del kläder i träningsgarderoben som blir favoriter. Sådana man liksom ger lite extra kärlek och som får vara där med varje svettdroppe mer frekvent än andra plagg. Min knallrosa Nike Pro Combat tröja är en sådan.

Idag dog den. Den har börjat lukta illa. Och det går inte bort.

Samtidigt som jag gav den en värdefull begravning ner i papperskorgen, fällde jag en tår. Sista minnet blir ändå att jag cyklade med den på, i första snön vintern 12/13.

 

Total
0
Shares
Comments 10
  1. kram på dig ! Du skriver verkligen en jättebra blogg. En polare till mig länkade den på facebook för ett tag sedan och nu följer jag din blogg varje dag efter jobbet. Kan lixom inte låta bli :-) Du skriver så bra.

    kram <3

  2. Jag hade en träningströja som började lukta efter bara några få användningar, spelade ingen roll hur mycket jag tvättade den eller lade den i frysen.
    Prövade då att koka tröjan innan jag slängde den i tvättmaskinen. Tänkte att det får bära eller brista, då den ändå skulle slängas. Trodde på det senare då det var ett ganska plastigt tryck på tröjan, men det bar =) Tröjan luktade inte på 5 träningspass till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Dagens boost

Dagens boost

Next
Norge & Rosa Dygnet

Norge & Rosa Dygnet

Jag har precis tagit mig till Hamar i Norge

You May Also Like