Två världar möts

Det är häftigt att se möten som förenar två världar. Jag kan nästan få gåshud av lyckade sammankopplingar.

Som i kväll – världselit möter Sthlms löparen. Med skratt och ödmjukhet.

Om jag kunde så skulle jag ge mitt hjärta och lite till till alla som springer med oss på onsdagar.  Att se människor växa och utvecklas är något av det häftigaste som finns. Idag var Mattias Claesson på plats – nyhemkommen från träningsläger på någon varm ö. Vi var drygt 50 löpare som körde i intervallgruppen och ett tiotal i de andra grupperna. När gruppen körde löpskolning kände jag mig som en stolt hönsmamma. Ännu gladare blev jag av att se allas dedikation, målvedetenhet och ett och annat leende under intervallerna.

En annan man som inspirerar mig är Mattias Reck – förbundskapten för herrarnas landslag i landsväg. Mannen med ofantligt stort hjärta och enorm talang för att få andra att växa. Våra vägar har korsats genom viljan att förena två världar.  Ni kan läsa en intervju Mattias gjorde med mig på hans blogg här.

 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *