Den vanligaste synen hemma hos oss, vilken kväll som helst i veckan, är en hög med svettiga kläder framför tvättmaskinen som redan avverkar första omgången. Träningsdosen hos mig och J leder till en uppsjö av tvätt.

Bidragande till mer tvätt är så klart Pernilla. Jag är så extremt glad över att jag har min PT Pernilla och nu äntligen en Shape på torsdagar (en funktionellklass). Med Pernillas hjälp är jag starkare i allt jag gör. Det är ganska magiskt att få små uppenbarelser när jag springer, cyklar eller bara lägger i tvätt. Nu väntar jag med nyfikenhet på att Sara också ska bli lika trollbunden.

Spellistan från kvällens klass: 

 1. All I Want Is You – Agnes
 2. Work That Body – M.in
 3. Right On Right On – Silicone Soul
 4. Dub Trumpet (Nima Gorji Remix) – Federico Locchi & UGLH
 5. Sensations (Javi Del Valle Remix) – Andy Vanja
 6. Glitter And Gold (Cahill Club Mix) – Rebecca Ferguson
 7. Feel So High (Carlos Silva Remix) [feat. I-Fan] – Hardwell
 8. Better Days feat. Viktor (Original Mix) – Viktor
 9. Hey Hey (Dim Chris Remix) – Dennis Ferrer
 10. Midnight City (Eric Prydz Private Remix) – M83
 11. Don’t You Worry Child (Extended Mix)  – Swedish House Mafia
 12. Flying – Garth Stevenson
 13. Diamonds – Rihanna

Ps. Shopen på Nike.com har äntligen fått ett nytt utseende. 

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center