Tvätt, musik och svett

Den vanligaste synen hemma hos oss, vilken kväll som helst i veckan, är en hög med svettiga kläder framför tvättmaskinen som redan avverkar första omgången. Träningsdosen hos mig och J leder till en uppsjö av tvätt.

Bidragande till mer tvätt är så klart Pernilla. Jag är så extremt glad över att jag har min PT Pernilla och nu äntligen en Shape på torsdagar (en funktionellklass). Med Pernillas hjälp är jag starkare i allt jag gör. Det är ganska magiskt att få små uppenbarelser när jag springer, cyklar eller bara lägger i tvätt. Nu väntar jag med nyfikenhet på att Sara också ska bli lika trollbunden.

Spellistan från kvällens klass: 

 1. All I Want Is You – Agnes
 2. Work That Body – M.in
 3. Right On Right On – Silicone Soul
 4. Dub Trumpet (Nima Gorji Remix) – Federico Locchi & UGLH
 5. Sensations (Javi Del Valle Remix) – Andy Vanja
 6. Glitter And Gold (Cahill Club Mix) – Rebecca Ferguson
 7. Feel So High (Carlos Silva Remix) [feat. I-Fan] – Hardwell
 8. Better Days feat. Viktor (Original Mix) – Viktor
 9. Hey Hey (Dim Chris Remix) – Dennis Ferrer
 10. Midnight City (Eric Prydz Private Remix) – M83
 11. Don’t You Worry Child (Extended Mix)  – Swedish House Mafia
 12. Flying – Garth Stevenson
 13. Diamonds – Rihanna

Ps. Shopen på Nike.com har äntligen fått ett nytt utseende. 

 

6 Comments

 1. Hanna 4 oktober, 2012at22:57

  Åh, Flying- Garth Stevenson tar mig till Workout Åre och ger mig en sån där fantastisk känsla som du skapade då. Tycker att det är så synd att jag är bortrest när du kommer till Umeå. Du och dina pass är magi, det ska du veta.

 2. Användarens profilbild jessica 4 oktober, 2012at23:19

  Tack underbar – nu blev jag alldeles glad och varm.

 3. Helena 5 oktober, 2012at03:58

  Åh…Don’t You Worry Child är min favorit just nu när det kommer till träningslåtar. LOVELY!

 4. ida bergman 5 oktober, 2012at09:12

  Var glad att ni nte har tre barn som drar 2 ombyten per dag minst också… Hos oss kör vi nog 3 tvättar i snitt per dag med barnens kläder OCh träningskläder. Har ni sett vårens kollektion ännu? Får shoppa på NIKE i jan!

  Bra investering J i dig själv att satsa på PT. Det ska jag också ha en dag när jag får tid=)

  ha en bra helg

 5. isa 9 oktober, 2012at20:17

  får man fråga var din PT Pernilla håller hus? På jakt efter en bra PT med mycket driv och efter att ha läst din blogg ett tag så känns det som att hon måste ha det :)
  Tack för en toppen blogg!

 6. Användarens profilbild jessica 9 oktober, 2012at20:35

  Klart man får och TACK för att du gillar bloggen! Pernilla Gunskog kör på SATS Spårvagnshallarna. Hälsa från mig ;)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *