Typiskt bra lördag

Om man följer mig på instagram och kikar på mina stories, så har man sett att jag avverkat två pass idag. Efter två dagars bilkörande var kroppen löjligt glad över att få köra, bokstavligen, skiten ur sig.  Ett lugnt pass löpning på morgonen och sedan tokigt många 40:20. Jag är lätt illamående men pepp på att se till och få en riktigt bra säsong 2017.

Innan löpningen kikade jag på RedBulls coverage med Jennie Rissveds inför finalen i världscupen imorrn. Jag fick glädjetårar på slutet. Hon rörtjärnar ett bragdguld. Se den och se finalen imorrn på RedBullTV. Hoppade i ett par av mina favoriter när det kommer till löpartights och stack ut. Här hittar ni dem.

Jag har två nya samarbetspartners, Qicraft och Polar.  Båda har gett mig nya träningskompisar som ska få ordentliga presentationer senare. Men hemma hos mig i kontoret som också fungerar som hemmagym tillsvidare, så står en cykel från Technogym Group Cycle. Ni vet den där värstingen jag utbildar på. Den tillsammans med Kickrn kommer göra min vinterträning plågsam, men också betydligt lättare.

Innan jag rev loss dagens sista pass hade jag mött upp Mattias Reck och agerat side kick, när han svängde med sitt magiska trollspö på SATS inspirationsdag.

Vi pratade uthållighet – jag och Reck – och han redde ut lite frågetecken jag har haft. Håll utkik – kommer berätta om dem.

När jag körde hemåt, la sig dimmslöjor över den magiska naturen som finns på vår lilla halvö. Avslutade dagen tacksam över mina vänner och livet. Livet alltså, vilken grej.

 

groupcycle

1 Comment

  1. Amira 4 september, 2016at21:25

    Utvilad, ännu starkare och målmedvetenhet! Kan tänka mig att det gav utdelning✨??????Tycker du är grym! ?????? Livet.. Ja, det är bra fint??✨?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *