Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Typiskt mig

Senast uppdaterad:


Jag gick och köpte ett rödvinsglas eftersom jag hatar att dricka rödvin ur billiga glas. Det spelar ingen roll hur bra rödvin du har i flaskan, det smakar dålig saft om glaset är dåligt.  Har typ samma tendens när det kommer till köksknivar.  Och varje gång jag kommer till en fjällstuga kommer jag på att fasiken, jag har glömt typ antingen att ta med mig en kniv eller ett glas. Samma sak faktiskt med svartpepparkvarn.

Åkt lift med Dexter (mtbn alltså).

Trott att det skulle vara magiskt att cykla uppe på toppen av fjället, men efter 9 km med sprängsten var jag ganska less. Det var magiskt vackert. Nästan så vackert att det gjorde ont. Men det var galet mycket sten.  Blev lurad av Jaime att han hade med sig “energigodis” – när vi stannade för att jag äntligen skulle bli belönad, hade han råkat ta med sig en påse pulver till energidryck istället.

Direkt efter vi cyklat ned för Gustav, tappade jag ned min iPhone mellan springorna i trallen utanför dörren till vår stuga.

Insett att personalen på Skistar är trevligare på sommaren än vintern.

… och att sommarregn är så där underbart befriande, även om det är krossten och annat bråte i vägen.

 

 

 

0

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.