Underbar klass, TACK!

Fan vad grymma ni är! TAAAAAAAAAACK! Vi rockad ikväll… överfylld sal och grymt skön stämning. 3 varv på en och samma bana till dagens tema med club.

Kastade mig upp på cykeln igen 15 minuter senare och körde nya releasen till Power Spinningen med Annika & Josefine samt 3 andra tappra vänner (Olle, Sofia & Silvia)… som fick åka banskal och smygköra den nya banprofilen och musiken. Tack ni med alla fem som stod ut med att se mig fullständigt dränkt av svett… plaskvåt.

Väl hemma var jag sååå värd en pizza och en dusch. Kastade in min kropp och skämde bort den och mitt luktsinne med mina favoriter just nu, just ikväll.

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.