Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Utbildning i Redcord

Senast uppdaterad:

Ett av de viktigaste uppgifter och uppdragen du har som instruktör, som jag har som instruktör, är att aldrig någonsin slutas utvecklas själv. Den dagen du stannar upp i din egen utveckling och glädje och nyfikenhet efter nytt, är det dags att kanske sluta inspirera andra och istället se till att du blir inspirerad av andra lite extra.

Varje dag letar jag inspiration i småsaker, möten och tillfällen. Är man bara tillräckligt lyhörd kan du växa av alla möten och tillfällen.

I helgen går jag en utbildning i Redcord via min fantastiska samarbetspartner Access Rehab och tanken är att vi tillsammans ska ge dig möjligheten till att kunna träna med en röd tråd – i dubbelbemärkelse. Som lärare har jag Tobias som alla gånger alltid är fantastisk och Linus som får samma beröm från mig.

Redcord är fantastiskt för mig och en fantastisk utmaning, där mina svagheter direkt visas. Tills vårt gym står på tomten ska slingorna upp i kontoret.

Nedan är bilder från idag – dag två imorgon.

redcord-5 redcord-6 redcord-9 redcord-10 redcord-11 redcord-14 redcord-18 redcord-20 redcord-22 redcord-23 redcord-28 redcord-29 redcord

0
Föregående
NTC WEEK

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.