Uthållighet i TRX

Jag har cyklat extremt mycket den senaste veckan och det brukar göra min höftböjare kinkig. När höftböjaren sliter tag i ryggen brukar min bröstrygg strejka genom att vara tokstel. Igår balanserade Pernilla det med att smart låta mig lägga all kärlek till bålstabilitet. Det är en extremt obeskrivbar känsla när kroppen sparkar igång alla muskler längst inne närmast kotpelaren. Hela buktrycket höjs extremt och jag brukar flämta någon svordom eller annat vackert ord.

 

6 Comments

 1. Linda 17 oktober, 2012at12:55

  Åh vad jag älskar de magiska TRX banden :-) Grym du är!

 2. Användarens profilbild jessica 17 oktober, 2012at23:13

  hahah sötis

 3. Katta kvack 17 oktober, 2012at23:55

  Men oj, vilket fint gym! Vart är detta?

 4. Användarens profilbild jessica 18 oktober, 2012at07:36

  Katta – det är SATS spårvagnshallarna visst är det fint!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *