Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Utmaning till Mo

Senast uppdaterad:

Pratade nyss med Mo som hade en förvånad ton när jag berättade att jag planterat växter hela fm på min balkong och att jag dessutom alltid gör det varje år. Mest kryddväxter som jag kan använda när jag lagar mat. Det komiska är att jag pysslar rätt hårt med att plantera och mysa till det, men enda gången jag har är på balkongen är när jag är och skördar lite kryddor – annars är jag för rastlös för att sitta där.

Här är bildbeviset Mo. Kan du namnge 3 kryddor kommer jag lära mig gå på händer. 

0
 1. Fantastiskt Jessica. Jag håller på med mitt grönskasland i dagarna jag :) Kommer bli härligt att kunna skörda egenodlat :) Jag kan namnge de flesta av de där ;)

 2. 1. Basilika! (yes, yes, yes!!! whoop whoop!)
  2 och 3…..hmmmmm…. vänta lite….(kliar hårbotten och rynkar pannan)…hmmmm….(var fasen är Marigolden förresten?!)….
  Hur länge får jag tänka? (Tills P kommer hem???)
  :)

 3. Härligt lummig balkong! Emma är också kryddodlarare (tillsammans med mig) och inväntar första skörden ruccola till sommaren:)

 4. Åh vad vackert! Jag har just planterat kryddor jag med men vågar inte sätta ut dem ännu. Snyggt med färgglada möbler också, nu blev jag inspirerad till min balkong som annars bara är svart och vit.

 5. Vad härligt att du blev inspirerad :)
  Färg är underbart! Vi har 2 stolar till en i grönt och den fjärde i svart.

  KRAM

 6. ….fortfarande hopplös…men kronan var grymt snygg!…å vi kan jobba på vår handstand-walk i LA! :)
  (Mejram? Oregano? Timjan?…)

 7. JA! I agusti kan jag alltså gå på händer! Hurra!
  Bra gissat, Timjan är rätt o sen har du redan sagt Marygold och Basilika :)

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Föregående
DAGENS MANTRA

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.