Vad har du i din matkorg

Jag handlar alltid grönt, massor. Jag stoppar i mig mängder av nyttiga saker och min kropp blir faktiskt lycklig av det. Fina handplockade råvaror som blir som fantastiska byggstenar till kroppen.

MEN jag handlar också alltid nästan när jag faller som oftast när jag tränat och mitt blodsocker är i botten, med andra ord lägger jag bara ner det kroppen skriker efter. Snabb energi. Därför förbannar jag alla skumtomtar som åkte ned i korgen efter att jag tog bilden men älskar dem lika mycket.

Så här faktiskt, en grym sammansatt måltid och 3 skumtomtar eller 4 på det, dör jag inte av. Jag kanske till och med blir lite lycklig.  ❤

 

Total
0
Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Rules of the Soul

Rules of the Soul

Next
Länkkärlek

Länkkärlek

Pt-Fia – genuint härlig och ärlig

You May Also Like