Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Vad har du i din matkorg

Senast uppdaterad:

Jag handlar alltid grönt, massor. Jag stoppar i mig mängder av nyttiga saker och min kropp blir faktiskt lycklig av det. Fina handplockade råvaror som blir som fantastiska byggstenar till kroppen.

MEN jag handlar också alltid nästan när jag faller som oftast när jag tränat och mitt blodsocker är i botten, med andra ord lägger jag bara ner det kroppen skriker efter. Snabb energi. Därför förbannar jag alla skumtomtar som åkte ned i korgen efter att jag tog bilden men älskar dem lika mycket.

Så här faktiskt, en grym sammansatt måltid och 3 skumtomtar eller 4 på det, dör jag inte av. Jag kanske till och med blir lite lycklig.  ❤

 

0
Föregående
Länkkärlek

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.