Tisdag. Tisdagar är enligt Sara veckans bästa dag. Numera. Hon bestämde sig helt enkelt för att göra veckans tråkigaste dag till veckans bästa. Jag förundras ganska ofta över hur mycket våra tankar påverkar vårt förhållningssätt till livet i stort och smått. Hur det kan styra vår prestation när vi som allra mest behöver det och hur det kan stjälpa oss när vi minst behöver det.

När jag satsade på löpning för en herrans massa år sedan, hade jag schemalagda mentala träningspass. Där jag tränad mig själv i att se mig i och  k ä n n a   det perfekta löpsteget. Målgången när jag satta PR. Och jag är övertygad om att det gjorde mig starkare och bättre.

Jag har funderat på hur jag ofta visualiserar “drömmar” som blir till mål och hur jag sedan mer eller mindre lever i målbilden för att ta mig dit – omedvetet.

Det fungerar på vissa områden och vissa inte alls. Det händer många gånger att jag får en käftsmäll som dödar drömmen, men ibland händer det också att drömmen blir verklighet. Nu är det ingen specifik händelse som lett till mitt tisdagsresonemang utan bara en reflektion som jag gjorde när jag skummade igenom mitt rss-flöde samt granskade mitt eget förhållningssätt till drömmar, mål och inställning.

I min värld ska man vara försiktig att kommentera andras drömmar, du kan lätt rasera dem utan att du vet om det.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center