vanor vs. ovanor

Words by

Jag har sååå svårt att käka frukost. Landar ofta med en kopp kaffe och en nypressad juice…  Jag gillar helt enkelt inte att käka innan lunch… jag vet att jag borde och jag brukar försöka med smoothies och andra hopkok, men det resulterar alltid i att jag hamnar med och endast med, min kopp kaffe.

Så idag tänkte jag att jag skulle testa MACA pulvret och slängde ihop en gröt med havregryn, maca pulver, gojibär och russin. Sitter just nu och väntar på att roten ska göra sitt underverk och räknar med att känna mig som en superkvinna om ca 1 timme. ;)

photo

maca - lepidium meyenii

Skämt och sido… roten smakar sådär. Ganska dominerande smak av rotfrukt och majs. Tänk en blandning mellan rödbeta/majs /palsternacka.

5 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us