Igår påbörjade jag invisteringen av min rygg. Efter år av tjat av kanske en av de bästa kiropraktorer jag vet, Jimmie, tog jag äntligen mitt arlse ur vagnen.

Dock hade vi uppenbarligen två  olika uppfattningar om vad som skulle levereras på vår “dejt”. Jag var heeelt säker på att jag skulle få en behandling och lite övningar, så på väg till Jimmie (som huserar i byggröran till Bounce House of Shapes) passade jag därför på att köpa en latte till oss eftersom jag “typ” precis vaknat. Väl i bilen med överfyllda take away muggar plingar min telefon – “Värm upp innan”.  Uppenbarligen hade Jimmie tänkt att jag skulle träna… jag tänkte mig lite massage.

Min haka trillade ner och jag stirrade i ett mindre chocktillstånd på latten, vad då “värm upp innan”? Jag vet att Jimmie aldrig rubbar det han bestämt sig för så, ja jag värmde upp med latten…

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center