Jag har funderat på det här. Lite grann. Extra mycket just nu när det talas om att lagstadga hustrumisshandel och förminska kvinnors värde. Från väst till öst.

Vi är inte jämställda. Fortfarande inte 2017. Det är bättre än vad det varit,  men ännu inte ok.  Det är skrämmande att ta del av bakåtsträvande och det gör mig mörkrädd att veta att det händer nu. Just nu.

Trots att detta pågår medan vi går tillsängs varje kväll, är vi inte så himla bra på att lyfta varandra. Vi kan vara sämst på det ibland. Och vet ni, det är ingen egenskap som borde få växa vidare. Tvärtom borde avundsjuka och missunnsamhet som bottnas i förtryckt självkänsla vändas till något inåt som gör oss starkare utåt.

Jag tycker att denna veckan är en bra vecka att sluta titta snett på andra kvinnor. Istället inspireras av deras framgångsaga. Se olikheter som en bred mångfald av möjligheter. Att välja att vara glad för andra kunde knappast vara mer trendigt än just nu 2017.

Av den anledningen blir jag stolt och glad att vara en del av ett nätvärk där alla är lika värda och värderingarna hälsosamma och starka. Vi firar det med en självständigt och stark design 2017, tack Elin för att du är allt det där ovan och för att du modellar.

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center