I världen upp och ner, den du och jag lever i nu, så är saker lite annorlunda. Inte som vanligt. Inte alls. Det mesta är satt på paus. Inställt eller skjutit framåt, på obestämd framtid.

Och eftersom vi ska se till att göra vad vi kan för att bidra till att vi motverkar spridningen av COVID-19, så är det självklart att minska på och hitta alternativa lösningar till folksamlingar. I måndags var det dags för årsmöte för She Rides Cykelklubb. Vi hade påannonserat att vi ställt in en fysisk träff och istället kallade till ett digitalt möte.

Årsmötet avverkades som det sig bör och vi har en ny styrelse med Sara Borg i spetsen som ordförande. Vi avtackade Milla och Heide och välkomnade in Lina och Anders som nytillskott i styrelsen. I den nya styrelsen har vi en fantastisk grupp individer som kan fortsätta med den viktiga uppgiften att ta cykelsporten närmare DIG och göra den välkomnande och öppen för alla, oavsett kön och ambitionsnivå.

Och vet du, vi behöver dig nu när drar vi igång ett nytt cykelår med She Rides Community & Cykelklubb*. Det spelar ingen roll om du tävlar eller motionscyklar eller bara gillar det vi gör.

Enklast gör du det genom att swisha medlemsavgiften på 400kr till 123 072 47 08, märk med din emailadress i meddelandefältet. Om du vill betala på annat sätt än via swish så maila till ck@sherides.se så hjälper vi dig att bli medlem.

*She Rides består av en community där man inte behöver erlägga årsavgift och en förening/cykelklubb som är ansluten till Riksidrottsförbundet.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *