Vi måste fortsätta

Det är svårt att vara som vanligt. Igår fylldes hela kroppen av rädsla och olust. Allt kändes så fjuttigt i jämförelse med att vara tacksam för livet. Idag är jag extra stolt att bo i Sverige och Stockholm. Bilderna på manifestationen inne på Sergels torg där tusentals människor samlats för att visa att kärlek alltid vinner, fyllde mitt flöde vid 14:53 och jag vet at vi klarar det här också.

Jag hade svårt att motivera mig att träna igår. Känslan var uppgiven. Idag var det inte lättare men en självklarhet att livet inte ska få ändras. Solen sken och temperaturen var mycket varmare än jag trodde. Benen var toktunga idag men för varje minut och solstråle som träffade ansiktet, blev hjärtat ändå lite lättare.

I morgon är det måndag och jag kör min Shape på Hötorget som vanligt 18:30. Hoppas vi ses.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *