Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Vilket dygn

Senast uppdaterad:

Vilket dygn. Vi har varit nere i Malmö och hämtat vår nya familjemedlem, som mest troligt får namnet Rocky. Min dator har också sagt hejdå på riktigt och det kunde inte komma mer olägligt att den crashar – därav lite radiotystnad här på bloggen.

Datorlös och en massa saker som måste göras och förberedas för kommande helg – full med jobb, så konstaterar jag att jag ungefär nog är lika sömnlös som  en nybliven småbarnsförälder.

Vet ni, jag vill ha tips på härliga recept och tips på hur ni vill att jag skriva om träningstips, eftersom jag vet att ni önskat det. Hit me!

[insert]
5-juni-1 copy
[/insert]

0
  1. Hur gör du inför nu en helg (eller vilka dygn som helst det kunnat vara) du vet kommer innebära fullt ös och lite sömn? Har du bara det drivet i dej eller måste du peppa dig själv på något vis? Hur isf? Själv blir jag stressad bara av att veta att det kommer bli stressigt och det gör ju ingenting bättre…

  2. Skulle gärna läsa lite tips på konkreta övningar och/eller pass på gymmet, har ingen inspiration just nu även om jag verkligen har lust att träna, så det blir lätt ganska enformigt. Vore uppskattat! :)

  3. Jag skulle vilja ha lite tips på bra övningar för bålstabilitet och även andra bra övningar för att motverka bekymmer som just cykling kan ge

  4. Å Jessica, jag vill så gärna se ett exempel på en träningsvecka för en cyklist. Ett 7-dagarsschema helt enkelt. Din egen, en “påhittad” eller någon annans. Nu när vi går mot vinter så vore väl uppbyggnadsperiod perfekt. Jag är intresserad av hur du tänker kring veckoplanering och sammansättning av pass, för att få ihop det med återhämtning och växling mellan lättare och tuffare träning. Jag är fullt medveten om att man inte kan planka ett upplägg rakt av, utan jag är mest nyfiken och i behov av inspiration. Många kramar

    Ps. Va mysigt med en vovve, men jag kommer i håg valp-tiden. Det är på så vis tur att de växer upp lite snabbare än bebisar… Ds.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.