Vilket dygn

Vilket dygn. Vi har varit nere i Malmö och hämtat vår nya familjemedlem, som mest troligt får namnet Rocky. Min dator har också sagt hejdå på riktigt och det kunde inte komma mer olägligt att den crashar – därav lite radiotystnad här på bloggen.

Datorlös och en massa saker som måste göras och förberedas för kommande helg – full med jobb, så konstaterar jag att jag ungefär nog är lika sömnlös som  en nybliven småbarnsförälder.

Vet ni, jag vill ha tips på härliga recept och tips på hur ni vill att jag skriva om träningstips, eftersom jag vet att ni önskat det. Hit me!

[insert]
5-juni-1 copy
[/insert]

4 Comments

 1. Vendela 30 september, 2014at15:17

  Hur gör du inför nu en helg (eller vilka dygn som helst det kunnat vara) du vet kommer innebära fullt ös och lite sömn? Har du bara det drivet i dej eller måste du peppa dig själv på något vis? Hur isf? Själv blir jag stressad bara av att veta att det kommer bli stressigt och det gör ju ingenting bättre…

 2. Ida 30 september, 2014at16:19

  Skulle gärna läsa lite tips på konkreta övningar och/eller pass på gymmet, har ingen inspiration just nu även om jag verkligen har lust att träna, så det blir lätt ganska enformigt. Vore uppskattat! :)

 3. Jennie 30 september, 2014at20:57

  Jag skulle vilja ha lite tips på bra övningar för bålstabilitet och även andra bra övningar för att motverka bekymmer som just cykling kan ge

 4. Sara Borg 1 oktober, 2014at06:16

  Å Jessica, jag vill så gärna se ett exempel på en träningsvecka för en cyklist. Ett 7-dagarsschema helt enkelt. Din egen, en “påhittad” eller någon annans. Nu när vi går mot vinter så vore väl uppbyggnadsperiod perfekt. Jag är intresserad av hur du tänker kring veckoplanering och sammansättning av pass, för att få ihop det med återhämtning och växling mellan lättare och tuffare träning. Jag är fullt medveten om att man inte kan planka ett upplägg rakt av, utan jag är mest nyfiken och i behov av inspiration. Många kramar

  Ps. Va mysigt med en vovve, men jag kommer i håg valp-tiden. Det är på så vis tur att de växer upp lite snabbare än bebisar… Ds.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *