Sara skriver om hur mycket träningsglädje de olika gymmen och gymkjedjorna i Stockholm och över hela landet lyckas skapa för henne, som svar på Fitness Magazines uppmaning att rösta fram Sveriges bästa gym.

Det fick mig att fundera på… i vilken kjedja eller gym passar min instruktörsstil, personlighet och mina värderingar in? Är jag rätt på World Class..? Är jag fortfarande “iksuit”? Gjorde jag rätt som lämnade SATS en gång i tiden?

Hjälp mig… var tycker du jag hör hemma?

Ps. Jag vill poängtera att jag idag instruerar för min värme till de underbara medlemmar jag möter under mina klasser.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center