Vilket gym passar mig?

Sara skriver om hur mycket träningsglädje de olika gymmen och gymkjedjorna i Stockholm och över hela landet lyckas skapa för henne, som svar på Fitness Magazines uppmaning att rösta fram Sveriges bästa gym.

Det fick mig att fundera på… i vilken kjedja eller gym passar min instruktörsstil, personlighet och mina värderingar in? Är jag rätt på World Class..? Är jag fortfarande “iksuit”? Gjorde jag rätt som lämnade SATS en gång i tiden?

Hjälp mig… var tycker du jag hör hemma?

Ps. Jag vill poängtera att jag idag instruerar för min värme till de underbara medlemmar jag möter under mina klasser.

8 Comments

 1. River 23 april, 2010at00:32

  Tycker du hör hemma på Sportlife i Göteborg :)

 2. A 23 april, 2010at08:25

  Svårt att säga, eftersom jag byter gym efter var du är någonstans.
  Många man möter på WC är varma och rara, så därför passar du där.
  Jag har svårt att se dig på SATS.
  Annars passar du där Marcus är, hur ska jag annars kunna få mina dubbelpass? ;-)

 3. Mats 23 april, 2010at08:48

  Du passar jättebra på WorldClass! Vi som är där gillat dig ;-)
  Det är också bra att du är där, ställer krav och pusha dom att vara på topp.

  Kram!

 4. Marcus 23 april, 2010at08:50

  ooooh =) Kan bara instämma med föregående talare, och som svar på frågan så är det på WC vi ska vara (om nu inte man ska dra igång en egen nisch)

 5. Linda 23 april, 2010at11:04

  Självklart på WorldClass!!! Vad vore det bolaget utan dig?

 6. Träningsglädje 23 april, 2010at16:01

  låter på kommentarerna som att du ÄR wc och att DU gör wc till det det är idag. intressant hur gymmens instruktörer verkligen blir gymmen. jag kan tänka mig att börja på en del gym enbart för instruktörerna, men helst hade jag velat haft alla bra på ett ställe. t.ex. alla bra spinninginstruktörer på ETT spinningym. sedan spelar det ingen roll om ni instruerar pump på andra ställen… ;)

 7. Ann-Margete (mamma) 23 april, 2010at16:06

  En “iksuit” kommer det alltid att finnas inom dig! Du älskade ju “ditt” Umeå!
  Håller med dina vänner, WC needs you!!!!!!!!!!

 8. Nikita 23 april, 2010at22:51

  Du är en utav mina favoriter på WC! Och det skulle absolut inte vara detsamma utan dig! Så härligt med äkta människor som delar med sig av sin värme,glädje och självklart den breda kompetens du besitter! :) Det är en sådan skön känsla att gå till WC och veta att ni härliga människor finns där,man blir peppad till tänderna!
  Så,du förgyller World Class! :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *