26 Comments

 1. Veronica 29 oktober, 2013at16:49

  Hej!!

  För att jag äntligen, äntligen, äntligen skulle få en chans att kunna åka iväg på en mässa som jag så länge har velat besöka!! Åh, det skulle vara så otroligt roligt!! Det är en bra bit för mig, som bor i södra Skåne, men det skulle vara en helt fantastiskt “utflykt” :-)

  Håller tummarna!!

 2. Annie 29 oktober, 2013at17:34

  Åh vilken härlig giveaway! Jag har äntligen kommit igång med regelbunden träning efter flera års tränignsuppehåll. Det hade vart fantastiskt kul att gå på mässan för att samla inspiration och motivation till många års framtida träning!

 3. Therese 29 oktober, 2013at19:36

  Hälsa och träning ligger mej varmt om hjärtat och eftersom jag aldrig varit på allt-för-hälsan mässan så skulle jag så gärna vilja besöka den i år. Jag söker ständigt inspiration till min egna träning och en hälsomässa vore toppen att gå på!

 4. Anna 29 oktober, 2013at20:15

  För att göra något inspirerande bara för min egen skull – detta skulle bli en äkta lyx-ego-boost-resa för en 48-åring från landet som älskar att träna!

 5. Matilda 29 oktober, 2013at21:46

  För att det är något jag sällan eller aldrig har tid till annars. Mellan heltidsstudier, triathlon och kärlek finns inte mycket tid över. Därför vore det ett uppiggande avbrott med något nytt, spännande och inspirerande!

 6. Annelie 29 oktober, 2013at21:50

  Jag skulle gärna vilja gå då jag är väldigt intresserad av träning och hälsa men har ett arbete som slukar väldigt mkt tid och skulle behöva ha en härlig helg med inspiration som jag annars inte har tid att leta fram. Du är en grymt inspirerande person btw

 7. Malin 29 oktober, 2013at22:07

  Jag är en norrlandstjej som gärna skulle vilja komma ner till storstan och känna på pulsen. Jag älskar att träna men nu har jag lagt min elitsatsning på hyllan, mitt nya mål nu är att må bra med en god hälsa. Därför ser jag detta som en jätte rolig och nyttig inspirationskälla!

 8. Sofie Nylén 30 oktober, 2013at00:33

  För att jag lägger alla mina pengar på Team Rynkeby och ett nytt kök!

 9. Fanny Roethlisberger 30 oktober, 2013at07:54

  Jag vill så hemskt gärna ha en biljett.. förra året stod jag i bodystore’s monter och när passet var över och jag fick kika runt själv såg jag att både föreläsningarna jag velat höra var klara, och i princip allt roligt att köpa redan plockat ur montrarnas hyllor… :( så i år, när jag fick tacka nej till att jobba (pga sjukskrivningen etc) hoppas jag ändå kunna i alla fall BESÖKA mässan. Men pengar är det väl inget överflöd av så ja, har inte införskaffat någon biljett ännu. Att “vinna” en här hos dig vore därför guld värt. Kram!

 10. sofia 30 oktober, 2013at09:47

  Åh, en biljett skulle vara vara så uppskattad! Har inte så många som delar mitt träningsintresse till vardags så en mässa full med en massa likasinnade människor att socialisera med skulle vara himmelriket!

 11. Rebecka 30 oktober, 2013at10:14

  Nu när höstmörkret faller in behövs all inspiration som kan intas för att bibehålla den träningsglädje och energi som infunnit sig så väl under sommaren. Jag skulle vilja få möjligheten att inspireras och få ta del av motiverande och rolig träning som lockar bort mig från soffan när mörkret och kylan härjar. Skulle få vara helt fantastiskt att få denna chans till en nytändning!

 12. Jessica 30 oktober, 2013at11:19

  Å jag skulle så gärna vilja gå på mässan! Har haft ett skadefyllt år med inställda tävlingar, har precis kommit igång igen och letar nu efter inspiration för annalkande vinter och nästkommande säsong. Min följeslagare skulle så bli min fantastiska syster som fyller år på fredagen den 8e. Oj vad glad hon skulle bli för den presenten!!!! Hoppas hoppas hoppas jag vinner!!!

 13. Linnea 30 oktober, 2013at21:52

  En biljett till “Allt för Hälsan” mässa skulle innebära massor med inspiration och motivation. Jag skulle kunna gå på intressanta föreläsningar om kropp, själ, kost och näring. Jag skulle kunna lära mig mer o yogans alla former och ta åt mig av allt roligt som en mässa innebär, allt för hälsans skull!

 14. Annica 30 oktober, 2013at22:00

  Jag har en helhelg i Sthlm m min kille då och det vore perfekt att tillbringa en dag på mässan.

 15. Malin 31 oktober, 2013at06:23

  Åh, det var några år sedan jag var på mässan men vad jag minns så är den fylld av massor av pepp, inspiration och nyttig shopping. Något jag känner jag verkligen skulle behöva just nu efter ett halvår med ledset immunförsvar.

 16. Hanna 31 oktober, 2013at11:25

  För att en skånetjej skulle vilja komma upp och besöka en mässa som jag bara har hört så mycket gott om, men aldrig varit på, tyvärr har vi inte någon så bra mässa här nere, än !!
  Tack för all underbar inspiration!

 17. Emelie 31 oktober, 2013at20:58

  Jag vill gärna vara med och tävla om biljetter för Allt för hälsan mässan! Jag skulle vilja göra något för mig själv en av dagarna genom att gå på mässan, och förhoppningsvis ge samma möjlighet för en vän. Tack för en insiktsfull och inspirerande blogg! :)

 18. Mimmi 31 oktober, 2013at22:25

  Skulle passa perfekt som motivation inför min träningsstart efter graviditeten!

 19. Frida 1 november, 2013at21:37

  Åh, jag skulle så gärna vilja vinna! Jag har aldrig varit på något liknande förut men kan tänka mig att det är helt fantastiskt. Jag kör på med min träning, tränar mycket, gärna och tungt. Det går bra men det är en utmaning eftersom jag har gått på kryckor sedan februari, det är svårt med variationen och motivationen vissa dagar. Att få insupa atmosfären på mässan skulle verkligen vara hjälpsamt. Och det vore så fantastiskt härligt att få överraska min mamma med en biljett!

  Just nu ligger jag på sjukhus men jag blir utskriven till veckan och ett besök på mässan vore det perfekta sättet att fira den avslutade behandlingen. Ja jag vet inte riktigt hur jag ska skriva för att lyckas förmedla hur mycket biljetterna skulle betyda och pigga upp, det vore verkligen fantastiskt att få chansen att besöka mässan:)

 20. Josefine 2 november, 2013at07:34

  Hej Jessica,
  Jag är inne i en period där jag tränar mycket och jag brottas med tanken att det är för mycket, för dåligt planerat och att jag sliter på min kropp i onödan. När man älskar träning, är ensam och bara har jobb, träning och familj, vänner i fokus blir det lätt så… Samtidigt som överträning hänger som ett hot över mig är jag i stort behov av endorfinerna. Jag skulle vilja gå på mässan med min bästa vän och få nya perspektiv, inspriation och glädje!
  Kanske kan jag hitta lite lugn och balans också.
  Kram!

 21. Maria 2 november, 2013at20:13

  Hej!
  Jag är en femtioplussare som precis vinkat hejdå till mina tonårsbarn som nu flyttat ut och börjat plugga i andra städer. Plötsligt har jag inte längre någon dotter som drar med mig på gruppträningspass och i avsaknaden av sonens löparglädje har min inspiration till löpningen plötsligt svalnat. Och inte är det lika kul att laga nyttig och färgsprakande mat när det bara är jag själv som ska äta, numer blir det ofta gröt och mackor till kvällsmat. Men så här vill jag inte ha det, det känns inte alls som jag! Nu vill jag hitta tillbaka till rörelseglädjen igen, till svetten, endorfinerna och till den härliga maten. Ett besök på mässan vore det perfekta startskottet på resan, därför håller jag tummarna för att jag vinner biljetterna!
  Mvh Maria

 22. Jana 4 november, 2013at19:24

  Jag är sugen på att testa min kondition och hälsa på mässan samt att hitta lite ny motivation och inspiration :)

 23. evajohannas 4 november, 2013at20:30

  Vet inte om det är försent men fick precis reda på att jag ska till Stockholm på fredag och vilken bra idé att gå på mässan!! Och vilken timing för jag har precis nåt botten i träning men tack och lov för min vilja så nu är jag igång och det känns såååå bra. Jag vill vinna biljetterna för att bjuda med min kompis Sara och ge henne inspiration till bättre hälsa!! Det viktigaste i livet är för mig Hälsa&Kärlek har du det så ordnar sig resten. <3

 24. Marie 5 november, 2013at20:13

  För att inspireras till mer träning och hälsa såklart :) Och för att hitta på något roligt i helgen, jag är ganska ny i Stockholm och behöver “aktivera” mig då min vänkrets inte är den största. Hade varit superkul att få komma till mässan! Marie

 25. evajohannas 11 november, 2013at22:07

  Grattis till den som fick biljetterna!! Grattis till mig som gick tack vare tips om mässan av dig Jessica, den var toppen. Många bra föreläsningar. Hälsa&Kärlek till dig och alla läsare!! <3

 26. Jenny Sundberg 1 november, 2014at10:44

  För att jag vill vara jag, mitt bästa ”jag” varje dag.
  Uppleva träning på bästa sätt, det skulle vara helt rätt.
  Det blir som en hel rätt, portionerad på bästa möjliga sätt.
  Äta glädje och inspiration och supa sig full på motivation.
  Bättre kan det inte bli, om jag och min vän får bli vi.
  Att vinna biljetter av dig, till en just nu omotiverad mig.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *