Jag fick för ett tag sedan chansen att prova Philips Sonicare – kanske bästa tandborsten som finns. Den fick följa med på alla resor hit och dit. Vi råkade göra sönder den och köpte en ny matt svart. Eftersom både jag och J far och flänger behöver vi en till. Som ett brev på posten har jag fått hem en rosa som dessutom bidrar till en massa bra saker.

Vad jag inte hade hundra koll på är att en god munhälsa kan förebygga hjärt- och kärlsjukdomar och diabetes. Man har också funnit en koppling mellan bristande munhälsa och vissa cancersjukdomar såsom bröstcancer.
Philips Sonicare är med och stöttar 1.6 & 2.6 miljonerklubben och samlar in pengar för vetenskaplig forskning på sambandet munhälsa och bröstcancer.

Under oktober och november kommer 100 kronor per såld tandborste gå till stiftelsen Kvinnor och Hälsa, som samlar in pengar till förmån för vetenskaplig forskning. Fantastiskt bra tycker jag!

Du har chans att vinna en tandborste och givetvis går 100 kronor från den tandborsten också till stiftelsen Kvinnor och Hälsa.

Motivera bara i kommentarerna varför du ska vinna och dela gärna inlägget.

[insert]philips-hx936267(207924)_Extra-0[/insert]

Detta är ett inlägg delvis sponsrat av Philips Sonicare. 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center