Vinn Nike Jackan!

Tjejer – varje måndag kör vi en löpargrupp med sikte mot Nikes 10 kms lopp i sommar. På premiären fick alla tjejer varsin jacka. Jag har en sådan i storlek medium att skicka till någon lycklig.

Vill du vinna den? Kommentera till det här inlägget och berätta om någon som gör dig glad!

[insert]DSC_9466[/insert] [insert] DSC_9762[/insert]

54 Comments

 1. Ulrika Tallgård 6 mars, 2015at22:52

  Easy:-) Min sambo, han är nog det roligaste jag vet. Men inte på det vanliga sättet, att han berättar roliga saker, eller är glad hela tiden.:-) Men det är hans egenheter och mimik, dansrörelser!?!? (nåja hahah) Ja hela hans väsen. Är jag ju ser lessen kan han få mig glad på 2 röda. Tänk er röda lurviga figuren som fanns i Mediamarktreklamen plus den smala i Helan och Halvan. Plus att han ser ut som han i huvudrollen i SAW filmerna- Däär har ni min Åke.

 2. Johanna 6 mars, 2015at23:06

  Farbrorn Lasse på mitt jobb gör mig glad. Han är 65 år och har upplevt livet, upp och nedgångar, varit i hela världen och sett allt och delar gärna. Han berättar om alla sina galenskaper och erfarenheter från jordens alla hörn, hur har sprungit och tränat på alla ställen, för att alltid vara redo att springa från polisen. :-)

 3. Katarina 6 mars, 2015at23:17

  Min fina vän Malin gör mig lycklig. Tänk att ha någon att skratta med att prata med om allt från relationer, barnbajs och jobb.
  Hon gör mig glad och är ett fint avbrott i min vardag. Hon gör mig påfylld.

 4. Malin Frykman 6 mars, 2015at23:31

  Mina fina vänner Cec och Ingrid gör mig så glad att jag till och med bestämde mig för att gå låååångt utanför min bekvämlighetszon och anmäla mig till Nikes 10km lopp i sommar för att jag skulle få springa det tillsammans med dem. Jag som aldrig sprungit en mil, och som aldrig någonsin skulle springa ett lopp!! Tack vare dem ser jag fram emot både loppet och vägen dit! Det (de) gör mig glad!! <3

 5. Sussi Bäck Gudmundsson 6 mars, 2015at23:39

  Min vän Lena, vi har känt varandra i över 30 år, fast vi bor 40 mil ifrån varandra, vi lärde känna varandra på högskolan i början på 80 talet, och har följt varandra sedan dess trots avstånd, trots familjer/barn så har vi så kul när vi ses, vi avslutar aldrig utan bara tar vid där vi slutade samtalen oavsett tid sem vi sågs. Vi ses alltid til tjejmilen och springer den även om hon springer snabbt som blixten…och jag inte lika fort men att ses är en stor lycka och glädje, och mycket fnitter

 6. Sara Petersson 6 mars, 2015at23:40

  Min nyvunna vän Cassandra.
  Hon förgyller mina dagar med sitt härliga skratt, ställer djupa frågor som får mig att gräva i mitt inre och har efter 5 månader lärt sig att läsa mig och därmed stötta mig med all sin kraft.
  Jag känner mig så lyckligt lottad.

 7. Carina änsth 7 mars, 2015at00:36

  Glad för mig är när mina barn är här och nu! Att de lever I sina känslostormar! Arg, ledsen, förtvivlad, glad och galen! Att få vara bara vara! Äta frukost i sängen och kolla på bompa, stryka handen i håret och få älska och känna sig älskad! Det gör mig glad!

 8. Eva Danielsson 7 mars, 2015at07:37

  Måste jag välja en person… Har två underbara människor i min absoluta närhet. Nr 1 är min gubbe Janne som är glad, stollig och ger mig massor energi. Trots stora motgångar i sitt liv så ser han på livet på ett speciellt, starkt och humoristiskt vis. Han får mig att må så bra ☺
  Nr 2 är min bästa vän Helena som fått mig att inse att även jag på gamla dar kan löpa. För ca 1 1/2 år sen stånkade jag efter henne i spåret, flåsande att “jag kommer aldrig klara det här”! Hon har peppat o coachat mig till att springa Tjejmilen och i år ska vi pröva Womens Health halvmara i april

 9. Anna . P 7 mars, 2015at07:49

  Du gör mig glad! Varje gång jag kikar in här på bloggen finns det något nytt att läsa om, allt ifrån goda recept, snygga kläder och skor, härliga utomhus bilder, grymma texter om träning. Det krävs inte mer än så för att göra mig glad

 10. Helen Gabrielsson 7 mars, 2015at08:18

  Min man gör mig glad! Efter 25 år tillsammans blir jag fortfarande lycklig och glad varje morgon när jag vaknar bredvid honom. Det är lycka.

 11. Elin-Marie Lönnström 7 mars, 2015at08:30

  Fredagsmys med Team Fullfart, börjar några timmar på gymmet innan vi käkar pizza ihop! Massor med energi och skratt!

 12. Christina 7 mars, 2015at08:41

  Hela vår familj har nyss spenderat en vecka tillsammans med andra familjer med ett svårt sjukt barn. Detta möjligt genom underbara människor som jobbar på Ågrenska, Lilla Amundön.. (WWW.agrenska.se) Bästa veckan på 2 år, sedan vår lilla älskade tjej kom!
  Ågrenska gör mig glad!

 13. Hedvig Samuelsson 7 mars, 2015at09:21

  Min mamma som jag även skulle vilja ge jackan till. Trots att det skiljer 40 mil mellan oss förgyller hon varje dag och jag lämnar alltid våra långa telefonsamtal med ett leende. Hon hjälpte mig att ta mig igenom mitt livs jobbigaste period fylld av ångest och tårar och det är jag evigt tacksam för. Hon är även bästa träningssällskapet och vi tar alltid en härlig löptur tillsammans när vi ses.

 14. Maj Sinervä 7 mars, 2015at09:57

  Det finns flera personer som gör mig otroligt glad och jag skulle helst inte vilja nämna bara en men någon som alltid gör mig glad är Amira Narel, trots att jag oftast bara träffar henne på gymmet men jag tror att alla som känner Amira måste känna och uppleva samma sak som jag. Här har vi kvinnan som sprider så mycket glädje, kärlek, energi och positivitet. Ser alltid det bästa och finaste hos alla människor. Är konstant glad med ett stort leende på läpparna och peppar en till fyllo på klasserna. Har jag en dålig dag och träffar Amira så kan den bara bli bra. Amira gör mig glad och varm i hjärtat. Jag tror att det är många som håller med mig.

 15. matilda 7 mars, 2015at10:16

  Det finns (jag är väldigt lyckligt lottad) många som gör mig glad i mitt liv, men någon som gör mig extra glad just nu är min fina lillebror. Han är grym på att säga det där lite knasiga och roliga när man verkligen behöver ett skratt och dessutom är han min största inspirations källa till träning. Han får mig att pusha ut det sista och köra lite hårdare när det känns tungt. Är glad att jag har en sådan fin bror!

 16. Anna 7 mars, 2015at12:13

  Min pappa är sjuk och oftast ensam, men varje gång jag pratar med honom och han har en “bra dag” så gör han mig glad. Han har en härlig humor!

 17. Helena Waldfelt 7 mars, 2015at12:19

  En av de fantastiska människor som jag träffat är min 85-åriga mormor. Trots att hon numera är dement och rejält vimsig så är hon ändå glad och har en enorm livsglädje. Många hade gett upp i en livssituation där de inte klarar något själv, men inte mormor. Hon är en underbar människa som alltid har gjort allt för oss barnbarn! Jag hoppas att jag också en dag blir en kvinna i hennes ålder som sprider sån smittsnde livsglädje till sin omgivning. Älskar henne av hela mitt hjärta ♥♥♥

 18. Annika 7 mars, 2015at12:26

  Min grannes hund gör mig alltid glad. Jag är ute och går med honom på vardagarna då jag pluggar hemifrån. Jag får motion & ny energi och han blir rastad. Han blir alltid så glad när jag kommer att det smittar av sig på mig ♡

 19. Maria Karlsson 7 mars, 2015at12:30

  Någon som alltid gör mig glad är min kusin Anna. Vi har växt upp tillsammans och delar så otroligt många minnen. Nu bor vi även på samma ort och försöker komma igång med träningen tillsammans. Varje vecka bokar vi gympass gemensamt då det är lättare att komma iväg till gymmet om man vet att man bestämt träff med någon där, då blir det inte lika “lätt” att avboka för att man har det fint hemma i soffan eller att det verkar blåsa ganska mycket. Att kunna skratta, umgås och prata om allt är det allra bästa och att pusha varandra till ett hälsosammare liv är en stor bonus som gör träningen lite lättare :D

  kram, Maria

 20. Cissi 7 mars, 2015at12:43

  Min vän Malin gör mig alltid så glad och trygg i sinnet, hon är en sann humanist, så klok och vänlig. Hon får mig alltid på bättre tankar om jag skulle ha otur med mina egna, och hon lär mig så mycket av att bara vara den hon är och gör mig till en bättre människa! Hon är dessutom mitt bästa löpsällskap i både skog och på landsväg, där vi peppar varann att pusha gränser :) //C.

 21. annica sundström 7 mars, 2015at13:23

  Jag blir glad då människorna omkring mig mår bra och är snälla med varandra och sig själva.

 22. Jenny 7 mars, 2015at15:20

  Cykling gör mig glad!
  Både inomhus och ute, jag ska köra halvvättern i år, och i veckan ska jag även köpa en mtb, för att kunna variera min träning. Jag blir verkligen glad i hjärta och själ när jag får cykla. En av de absolut roligaste saker jag vet!

 23. lova 7 mars, 2015at17:54

  Jag är extramatte till en kompis med fyra ben och svans. Ingen kan göra mig så lugn och glad som när jag öppnar dörren och han möter mig i hallen. Den kravlösa kärleken kan få varje tung dag att bli lättare.

 24. Meta 7 mars, 2015at18:06

  Matilda min kompis, för att hon är bäst och vi är alltid lika nära trots att vi nästan inte setts på en månad . Idag åt vi italiensk glass och njöt av en ledig lördag tillsammans!

 25. Cilla 7 mars, 2015at18:52

  Hunden P, en amstaff, som jag är extramatte åt. Hittade henne via en annons på Blocket, när jag hade blivit singel och jag ville ge mig bra förutsättningar för att må bra. Hon blev min marathonkompis och gosiga sällskap. Vi springer upp till 20 km ihop och hon får mig att komma ut i regn och mörker. Hon bidrar definitivt till att jag mår bra!

 26. Susan 7 mars, 2015at19:51

  Barnen på mitt fritids gör mig både glad och stolt! Helt fantastiska ungar som jag träffar fem dagar iveckan, jag har det bästa jobbet i världen!

 27. Anna 7 mars, 2015at21:11

  Jag blir glad av Amira, men vem blir inte det! :)

 28. Christina 7 mars, 2015at22:07

  Min “outdoor workout” ledare gor mig jatteglad! Var pa forsta passet pa tva manader i morse och jag var sa otroligt glad att se henne igen. En superpushare, motivator och tuff tjej. Jag ar glad att vara tillbaka till allt det igen! Perfekt start pa lordag morgonen.
  Jag skulle garna vinna jackan och gora lite reklam for Sverige samtidigt under mina traningspass och loprundor.

  Tack for toppenblogg! Du ar super!

  Christina

 29. Jessica Sundberg 7 mars, 2015at22:45

  Mina barn! Dechar ständigt ett leende på läpparna, oroar sig varken för nutid eller framtid och har en positiv syn på livet som är få förunnat. De är en inspiration för oss alla!

 30. Isabelle 8 mars, 2015at07:01

  Det finns ju inget som slår lite solsken. Speciellet inte när det varit så få soltimmar i vinter. Ta med sig renfällen och lunchen ut i solen och bara njuta =)

 31. Caroline 8 mars, 2015at11:06

  Min fantastiskt fina mamma och pappa gör mig oerhört glad.

 32. Lina 8 mars, 2015at12:25

  Det är det lilla som gör mig glad, att som idag få vakna upp och mötas av att solen skiner, Vasaloppet på TV och en chokladmousse med avokado från min nya kokbok. Jag ska nu fortsätta min lediga söndag med att ta mig ut i solen och möta upp en bra vän på en kaffe i solen för massa snack :)

 33. Rebecka 8 mars, 2015at17:34

  Deltagarna på mina pass gör mig alltid lika glad! Jag kan ha en superstressig dag och känna mig så trött och undra hur i hela friden jag ska orka hålla en klass och vara inspirerande och energisk i en hel timme, men så kommer jag till gymmet och så trillar de in en efter en, mina fina deltagare, och så är tröttheten som bortblåst och jag kan bara inte sluta le med mungiporna uppe vid öronen.

 34. Joanna 8 mars, 2015at19:44

  Min snart 4-åriga tjej Agnes. En härlig ålder på alla sätt och vis – en sekunden arg som ett bi för att i andra var mysig och härlig. Humöret svänger snabbare än jag hinner säga cykel – tur jag kan boosta mitt eget tålamod med hjälp av träning och mentalträning <3

 35. Mimmi 8 mars, 2015at19:49

  Min fina sambo och son är oslagbara! ❤️ Jag kan vara på sjukt dåligt humör (ofta hunger eller sömnbrist) och båda två kan få mig att skratta på direkten – då glömmer jag hur trött jag är eller hur långt det är tills maten är inhandlad och lagad. Jag hoppas på att träna i den där snygga jackan så att jag orkar med vardagen som treskiftsarbetare och småbarnsmamma med lite gladare humör o starkare kropp! Tack för en grymt snygg och proffsig blogg!

 36. hanna lundqvist 8 mars, 2015at20:32

  Min sibbe-blandning sigge. Han har aldrig en dålig dag så varför ska jag? :)

 37. Anna Jansson 8 mars, 2015at21:24

  Oj det finns så mycket som förgyller min vardag… Men jag måste säga att jag blir glad varje morgon när jag kommer till jobbet. Oftast möts jag av mina sprudlande elever som springer emot mig för att ge mig en kram och sen vill berätta om sin lösa tand eller hamster eller något liknande. Barn är så okomplicerade och här i nuet. Ungarna är alltid så himla glada och det smittar av sig på mig. Det gör det helt enkelt roligt att gå till jobbet och morgonhumöret lite mer lätthanterligt.

 38. Marre 9 mars, 2015at10:23

  Att se solen skina utanför, tulpanbuketten som fortfarande lever efter helgen och att jag äntligen är på bättringsvägen efter en förkylning. Det gör mig glad och tacksam över livet.

 39. Camilla 9 mars, 2015at11:38

  Jag blir riktigt glad när den första vårsolen börjar visa sig och man kan ta promenader eller löpturer i skogen och bara njuta av tystnaden och den härliga naturen som börjar få liv igen!

 40. Sophie Michelle Persson 9 mars, 2015at14:24

  Min sambo gör mig glad! =D Han ser alltid livet på ett ironiskt sätt, vilket gör att han alltid lyckas vrida till och se det roliga i situationer. Just nu är han förkyld – en typiskt manlig förkylning – som gör att han är rätt ynklig och vissen. Men han lyckades ända få mig att skratta, genom att komma och lägga sig med huvudet i mitt knä i soffan. Efter två minuter lyckades han somna, och jag blev tvungen att väcka honom efter en kort stund eftersom jag var så himla uttråkad. Jag menar – hur kul är det egentligen att bara sitta rätt upp och ned och titta på någon som sover? ;)
  Han drog filten över axlarna som en mantel och skred iväg bort mot sovrummet med en högdragen min, medan han blinkade åt mig över ena axeln. Det är bara han som klarar av att spela teater, samtidigt som han är sjuk! =D

 41. Sofia 9 mars, 2015at15:31

  DU gör mig glad Jessica! Den energi du utstrålar motiverar att träna mer, vara ute mer, skratta mer. Snart ska jag joina och springa med er :)

 42. Parshin 9 mars, 2015at15:32

  Min mamma gör mig alltid glad. Hon är min största idol och förebild genom livets resa.

 43. Jessica Westerberg 9 mars, 2015at15:38

  På min arbetsplats har vi ett cafe som drivs av fantastiska människor som har olika former av diagnoser/ handikapp. Killen som ansvarar för kaffekokning ger mig energi och glädje varje morgon. Hans leende och hälsningsfraser är guld värt och han har berättat att det här är den första arbetsplatsen där han känner att han blir sedd som människa. Bara den tanken gör mig varm och glad.

 44. Robin hellman 9 mars, 2015at16:34

  Min sambo Madeleine gör mig alltid glad och puschar mig när jag behöver det, både när det gäller träning och jobb. Hon har den senaste tiden fått upp ögonen för löpningen och dess positiva effekter för kropp och själ. Så nu skulle jag vilja tacka henne för att hon alltid gör mig glad med denna löparjacka från hennes favoritmärke Nike!

 45. pernilla 9 mars, 2015at16:57

  Min fina stora syster. Hon är 6,5 år äldre än mig och har därmed alltid legat steget före i livet och för mig alltid varit en förebild. Jag hejar på färjestad för att hon gjorde det när jag var lite, jag började med konståkning och segling (mina två största passioner i livet) för att hon höll på med det. Jag åkte ut och reste själv direkt efter gymnasiet för att hon visade mig att tjejer kan resa runt jorden när hon gick ut gymnasiet. Hon känner mig bättre än jag känner mig själv i många fall, och för en lillasyster som ofta flyger uppe i det blå och glömmer att njuta och glädjas åt vardagen jag är i här och nu kan Sabina lyfta ett lillfinger – och det räcker – för att ta mig ner på jorden och va lycklig.

 46. Kristiina 9 mars, 2015at18:09

  Hej!

  Jag är gärna med!

  Någon som alltid gör mig glad är min make och bästa vän Magnus. Han ger mig feel-good känslor, lyfter mitt humör och har alltid fått mig att skratta. Från första ögonkastet på dansgolvet, framför prästen i kyrkan, genom BB vistelser och nu mitt i småbarnsåren. Då, nu och imorgon – ett skratt jag älskar att dela med honom.
  Ha en fin dag och tack för !
  Med vänlig hälsning, Kristiina.

 47. Caroline 9 mars, 2015at18:18

  Glad, vad gör mig glad? Sol, jobb familj värme, snö!
  Jag lever efter mottot man får vad man förtjänar.

  Jag är en glad en! Träna, springa i vårsolen är en sån energiboost så det finns knappt, och att ta mtbn el racern nu när vårsolen bländar i ögonen, o ens sällskap är mannen i livet o pappa till kidsen. Det är glädje!!

  Kam man dessutom vara snygg i en nike run jacka så varför inte

 48. Jeanine 9 mars, 2015at22:04

  Min mirakelbebis gör mig glad, även när jag har de sämsta av sämsta dagar. Jag skriver mirakelbebis, för det är vad hon är. Imorgon blir hon fem månader, och i somras när hon fortfarande låg i min mage fick jag diagnosen bröstcancer. Fick cellgifter under graviditeten, och sedan föddes hon i vecka 34. Har fortsatt med cellgifter, och nu även opererats. Har strålning kvar, sedan börjar jag rehabilitera mig och satsa på att kunna soringa lopp igen. Det är ofta jag känner att allt, verkligen allt är pest, men oavsett så gör hon mig alltid glad. För henne ska jag klara allt detta, och även börja med löpningen igen till sommaren. Och jac hoppas jag kan börja springa med er igen. Var med för några år sedan (innan jag blev gravid) och sprang när ni samlades vid Intersport på Drottninggatan (det kanske ni fortfarande gör?). Jag saknar det så himla mycket!

 49. Evelina 10 mars, 2015at08:45

  Min sparkande bebis i magen gör mig glad. Och snart är h*n här :D Och då hoppas jag att jag så småningom kan ta tag i löpningen igen och gärna i denna snygga jackan :D

 50. Hanna 10 mars, 2015at10:08

  Mitt liv gör mig glad. Självklart går livet i svängningar men nu är jag nöjd. Min fina familj. Alla underbara vänner. Våren är på intåg. Det bubblar i kroppen och det känns som att snart brister jag ut precis som knopparna på träden. Ingenting kan stoppa mig just nu.

 51. Frida 10 mars, 2015at11:08

  Vilken fin jacka! Jag är glad och tacksam för all den sjukhuspersonal som räddade mitt liv efter att jag påkörd när jag var ute och gick. Tack vare dem kan jag fortsätta träna, cykla, andas och skratta. Fantastiskt!

 52. Josefine 10 mars, 2015at14:56

  Det många fina människor som gör mig glad, och det är jag otroligt tacksam för. Jag skulle kunna säga min egen spegelbild på morgonen, jag brukar påminna mig själv om att ingenting är omöjligt och jag ska göra varje enskild dag till en bra dag med ett positivt leende. Ett leende är så enkelt men ger så mycket. Men om jag inte ska vara så ego så skulle jag säga att busschauffören som kör bussen jag åker med varje morgon gör mig glad med sitt leende. Eller Du, som är en av de mest engagerade och inspirerande personerna jag vet inom träning både genom bloggen och i verkligheten, Du förmedlar en enorm glädje och motivation.

 53. Ana 10 mars, 2015at22:00

  Min sambo som äventyr min kollega. Förutom att han får mig att skratta och le dagligen pågrund av sin “torra” humor sågar han mig att känna lycka och glädje varje gång jag vaknar upp och somnar bredvid honom.

  Varför då undrar du säkert

 54. Malin 16 mars, 2015at14:24

  Min sambo. Han är utan tvekan min bästa vän. Oavsett om jag mår dålig, är arg eller ledsen så lyckas han få mig att skratta. Häromdagen satt vi vid frukostbordet och jag hade mensvärken från helvetet och mådde lite illa. Försökte trots det få i mig frukosten. Helt plötsligt säger min sambo något helt oväntat som får mig att spruta frukost ur både mun och näsa, under tiden som jag kippar efter andan.. Han är fantastisk.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *